Összébb húzódik az MSZP: nagykörúti lakóházba költözhet a párt

2015. november 26. 09:13

Egy Erzsébet körúti lakóház földszinti lakásába költözhet az MSZP. Az ingatlan azonban nem alkalmas arra, hogy a teljes párt beköltözzön, ezért a végleges döntést csak a szombati pártkongresszuson hozza meg az MSZP. A Jókai utcai székház eladásáról idén döntött Tóbiás József, mert azt nagy összegű, deviza alapú hitel terhelte.

2015. november 26. 09:13

Eladja Jókai utcai székházát az MSZP, és egy kisebb épületbe költözik – írja a Bors Online. Az eladásról idén döntött Tóbiás József, a párt elnök-frakcióvezetője. A Jókai utcai épületbe 2008-ban költözött az MSZP. A székházat devizaalapú hitelekből vásárolták meg, melyek törlesztőrészletei azonban az évek alatt igencsak megemelkedtek, miközben a párt anyagi helyzete romlott. Ezért döntött Tóbiás József az eladás mellett.

A 168 Óra információi szerint az új szocialista központ az egyik megmaradt MSZP-s ingatlan, egy Erzsébet körúti lakóház földszinti lakása lehet. Az ingatlan azonban alkalmatlan arra, hogy az egész párt beköltözzön. Budai Bernadett, az MSZP szóvivője elmondta: a költözésről és az új székházról a szombati pártkongresszuson hozzák meg a végleges döntést.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2015. november 26. 14:48
A körúti lakóház aláírást gyűjt, túl sok a környéken a rossz arcú ember......
pollip
2015. november 26. 14:33
Garzonba költöznek? :-)
kukagyerek
2015. november 26. 12:59
A kétszemélyes kemping sátrak most akciósak. Csak szólok!
Bokros Birka
2015. november 26. 11:46
Piros pont! Már megint köpködnek a kommunisták. Ki kell írni, mint régen a kocsis korcsmákban volt: "Kőre köpni tilos!" Proletár nem javul csak átalakul vagy gazdát cserél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!