Elképesztő sáskajárást rendezett a kalifornia merénylők otthonában a sajtó

2015. december 05. 08:03

A lakás tulajdonosa szerint a tévéstábok berontottak a lakásba, amint ajtót nyitott. A merénylők és családtagjaik személyes dolgai között turkáltak az újságírók.

2015. december 05. 08:03

Elözönlötte az amerikai média a San Bernardino-i mészárlást elkövető házaspár, Syed Farook és Tashfeen Malik otthonát – látható a Mashable videóösszeállításában (via Index). Többek közt a BBC, a CBS, a CNN és az MSNBC tudósítói is bejutottak a lakásba, ahonnan több csatorna élőben tudósított. Az újságírók a lakók személyes tárgyai, igazolványok, imaszőnyegek, gyerekjátékok között turkáltak (a CNN bűnügyi szakértője saját csatornáján ítélte el, ami történik).

A csatornák azt állítják, hogy az ingatlan tulajdonosa, Doyle Miller hívta be őket, a tulajdonos szerint azonban az újságírók egyszerűen megrohanták a kaliforniai Redlands-ben található lakást, amikor kinyitotta az ajtót. Az FBI és a rendőrség szóvivői elsőre nagyon meg voltak lepve, később azt mondták, ők már végeztek a nyomozáshoz szükséges házkutatással.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. augusztus 01. 13:04
Miért csodálkozunk? Napjain első hatalmi ága a sajtó (ugyebár az ellenőrzi a végrehajtó hatalmat). Elmebeteg világban élünk, amit a gátlástalan emberek jellemeznek.
Fahrenheit 451
2016. március 18. 17:30
hatósági eljárás részeként kellene a hagyatéknak minősülő tárgyakat elhelyezni, ill. örökös hiányában megsemmisíteni, mert az érintett ingatlan tulajdonosát bizonyára kár érte azzal, hogy a nyakán hagyták a hagyatékot ami akadályozta a lakás további kiadásét és a tulajdonos valószínűleg ezért keresett pénzt a sajtó beengedésével, amihez nem valószínű, hogy joga volt.
Fahrenheit 451
2016. március 18. 17:30
öngyilkos merénylet elkövetéséhez súlyos elmebetegnek kell lenni, nem anyagi függő, ahogy a háború elől menekülés sem, mert a palotákat is lebombázzák.
Fahrenheit 451
2016. március 18. 17:30
szokás szerint rosszul, mert hagyatékért az felelős, aki hozzáférést enged illetéktelennek. vélhetőleg a hatóságoknak kellett volna intézkedni a hagyaték sorsáról, ha erről a törvény külön nem intézkedik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!