Ovisok szerint a miniszterelnök kormányozza a McDonald's-ot

2015. december 09. 09:32

A Nők Lapja Café ovisokat kérdezett arról, ki is az a miniszterelnök és mit csinál valójában. Vigyázat: cukiságtúltengés!

2015. december 09. 09:32

Az ovisok a Nők Lapja Café kérdéseire válaszolva kifejtik, hogy a miniszterelnök olyan magas mint egy felnőtt és az arca hasonlít a legtöbb emberéhez. Napközben általában alszik, hogy este fent tudjon maradni. Ő tervez minden országot, kormányozza a földet és parancsol a világnak. De az egyik kisfiú azt is elmondja, hogy a miniszterelnök megtudja szüntetni azt, hogy legyen valami. Az is a feladata, hogy megnézze az éppen megszületett kisbabákat, hogy a szegényeknek pénzt adjon és úgy hívják: Orbán Viktor – vélik a gyerekek.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csadtoselemér
2015. december 09. 16:09
Ajvé, ez nem politikai pedofília? Miért nem a Mikulásról, vagy a Jézuskáról kérdezik a gyerekeket? A színtelen-szagtalan, az ürességtől kongó tartalmú Nők Lapja egyébként mióta politizál?
vigyor
2015. december 09. 11:41
Óistenem, ez tényleg édes:-)))))) De, vajon miért kell nappal aludnia:-)))
Megtalálta
2015. december 09. 11:36
Nagyon aranyosak a kicsik, de hát ezzel az erővel a riporter kérdezhette volna őket a relativitáselméletről is.
lavor
2015. december 09. 11:24
- Milyen az arca? - Az olyan, mint az embereké. Ezen besírtam.:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!