A MOL nyerte az állami üzemanyagtendert

2016. február 22. 20:25

Egyedül indult, így nem túl meglepő módon el is nyerte a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság 80 milliárd forintos üzemanyagtenderét a MOL.

2016. február 22. 20:25

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság – mint a központosított közbeszerzés során ajánlatkérésre feljogosított szervezet – nyílt, 80 milliárd forintos üzemanyagtenderét a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. nyerte – az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A felhívásban a szolgáltatás meghatározása így szólt: keretmegállapodás gépjármű-üzemanyag üzemanyagkártyával történő beszerzésére. A keret nettó 50 milliárd forint. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lett volna a nyertes, de a felhívásra csak a MOL adott ajánlatot. Az eljárást lezáró döntést az ajánlatkérő január 7-én hozta meg. A felek a szerződést február 4-én meg is kötötték. 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bonzo
2016. február 23. 09:42
Nem igazságos. Megint saját maguknak intézték a tutit. Korrupció. Miért nem szóltak más cégeknek? Menjünk tüntetni kockás ingbe. :-)))
mawseed
2016. február 23. 07:18
Jó,jó értem én, de ha ennyire egyértelmű, mi a fasznak a tender?
balbako_
2016. február 23. 06:56
Az füttyentene be, ha a Schell nyerné...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!