Néhány tucat ember demonstrál a Teleki gimnázium előtt

2016. április 15. 11:01

A pedagógussztrájkhoz csatlakozva néhányan ismét tüntetnek a Teleki Blanka Gimnázium előtt, az Index szerint a tanárok és a diákok retorzióktól tartva az épületben maradtak.

2016. április 15. 11:01

Néhány tucat tüntető csatlakozott csupán a pedagógussztrájkhoz a Teleki Blanka Gimnázium előtt. Az Index szerint azért vannak ilyen kevesen, mert a tanárok és a diákok retorzióktól tartva az épületben maradtak.

A videóban két tüntetőt is megkérdezett az online hírportál, akik szerint a kormánynak nem kellene beleszólni a tanárok munkájába. A tüntetők közt a gimnázium volt tanárai is ott voltak. Szerinte a tanárok nem ijedtek meg a retorzióktól, hanem ez lelkiismereti kérdés, hogy felügyeli a diákokat. Hozzátette: az oktatásban dolgozók nem sztrájkolni, tanítani szeretnének, és nekik a tanítás mindig is életcéljuk volt, bízik benne, hogy ezt a jelenlegi tanárok is így gondolják. Mivel azonban nekik az iskolában kell, ezért a szülőknek és a nagyszülőknek kell jelezni, hogy egyetértenek a tanárokkal.

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. április 16. 11:39
Az milyen szomorú, hogy bárkit elkaszálhat ez a mocsok maffiabanda (fidesz), aki sztrájkol???? Az igazi kommunizmus visszatért. Szabad szrtrájkolni, de pórul jársz. undorító.
luisbathhelena
2016. április 15. 22:24
mert a tanárok és a diákok retorzióktól tartva az épületben maradtak. Naja. Meg a sztrájktörvény szerint sztrájkolni a munkahelyen kell. Azaz az épületben. Utcán nincs tanítás
antioxi
2016. április 15. 20:47
Gagyi volt ez is.
Burmin
2016. április 15. 20:06
Tényleg ennyire vulgáriasan kell kifejeznie magát egy tanárnak ? Méltánytalannak érzem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!