Szaniszló: Titippel zsarolják a magyarságot

2016. május 24. 11:21

Újabb világbirodalom készül összedőlni a fejünk fölött Szaniszló Ferenc szerint, aki az Echo TV Világ-panoráma című műsorában beszélt erről.

2016. május 24. 11:21

Szaniszló Ferenc ezúttal Tormay Cécile-t idézett, majd rátért arra: „Újabb világbirodalom készül összedőlni a fejünk fölött és ránk. Egy évszázadon belül már a negyedik a magyarság történetében: a Habsburg, a Német harmadik, a Szovjet Birodalom után a kabalista-cionista világuralom inog, összeomló félben annak európai uniós tartománya, amely minket gyarmatosított, kifosztott, olcsó rabszolga munkaerőnket kisajtolja, s adósrabszolgasággal, bevándoroltatottak kötelező letelepítésével és titippel zsarolja a magyarságot. Trianonban, Párizsban annak idején hazánk és lakosságunk több mint két harmadát vesztettük el. Most már az egészet elszednék tőlünk, testestől-lelkestől”.

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gwrf
2016. május 24. 23:22
"Valamiért azt érzem, te is ebbe a körbe tartozol. " igen, érzel. Gondolkodás helyett. "Ti, szdsz-esek vagytok a bolsik." Erre finoman, és utoljára: Apád fasza az szdsz-es. Az idolod pedig a bolsevik. Én nem léptem be soha egy pártba sem, és soha nem szavaztam szocikra, szadeszra. Ezzel szemben a te hiteles alakjaid voltak már mindefelé, csak a forrás közös: az mszmp. A feje tetejére fordult a világ. Párttitkárok komcsiznak, libsiznek, és lassan nem lehet magyar az, aki nem volt mszmp-s. Elég ráüvölteni valakire, hogy ő egy bolsi és a hozzád hasonló lények már el is hiszik, és üvöltik lelkesen. Kitalálod magadnak, hogy én szadeszes vagyok, hogy én mit gondolok olyan dolgokról, amiről szót sem ejtettem, mert így jobban esik rámköpni a mantráidat. Kell egy Nagy Ellenség, a háttérhatalom megtestesítője, máskülönben összedől a szépen megálmodott elmélet.
e.o.storm
2016. május 24. 20:17
Én Orczy bárónő Scarlet Pimpernel-jén nőttem fel. Ebben a jakobinusok egyik jellemzője volt, hogy nem tudtak öltözködni. Erre megjelenik az antijakobinus Szaniszló egy számmal nagyobb zakójában amiből sután kandikál ki pici kezecskéje.
mokány
2016. május 24. 19:29
A globális körökben generációváltás volt. Itt az eredménye.
pemete jakab
2016. május 24. 18:21
"Szaniszló: Titippel zsarolják a magyarságot" Szerencsére a jelenlegi "nemzeti" kormányunk gyakorlatilag rábólintott a TTIP-re, így nincs mivel zsarolni. Mert majd a magyar árukkal betörünk az amerikai piacra. Úgy, ahogy cukrászdát nyitottunk anno Bécsben az EU csatlakozás után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!