Távozik az Indextől Spirk József

2016. május 24. 13:23

A Népszabadság Online-nál folytatja Spirk József. A hír, hogy az egyik meghatározó politikai újságírót „kirúgják éppen” az Indextől, pletykaszinten múlt héten jutott el a Mandinerhez. Meg nem erősített értesülések szerint Spéder Zoltán tulajdonos az Orbán Gáspár TEK-általi kimenekítéséről szóló, Lázár János által kacsának titulált írás miatt orrolhatott meg Spirkre.

2016. május 24. 13:23
Stumpf András

Távozik az Indextől Spirk József, aki eddig a piacvezető online portál egyik meghatározó politikai újságírója volt. A hírt az érintett maga tudatta Facebook-oldalán, amikor legfrissebb cikkét megosztva a következőt írta: „A jubileumi 3900., egyben utcsó indexes darab.” A kommentfolyamból kiderül az is, hogy Spirk a Népszabadság Online kiadásánál folytatja. 

Spirk távozásának, azaz „kirúgásának” híre pletykaszinten már múlt hét közepén eljutott a Mandinerhez. Akkori forrásunk szerint Spéder Zoltán tulajdonos az Orbán Gáspár TEK-általi kimenekítéséről szóló, Lázár János szerint kacsának bizonyult írás miatt orrolt meg Spirkre.

A részleteket az érintett nem kívánta kommentálni a Mandinernek, a váltás okairól érdeklődésünkre mindössze annyit közölt: „Majd 15 évig viszonylag kiegyensúlyozott volt az Indexben a munkakapcsolatom. Eljött a pillanat, amikor váltani kellett.”

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. január 03. 16:47
Szép magyar neve van. Gondolom goldmüllerről magyarosította.
balbako_
2016. június 08. 18:17
Behazudta magát a NOL-ba! (Ez ám a karrier!)
ellenforradalmár
2016. június 05. 12:57
Hááát, elég zsidaj feje van! Nem furcsa, hogy az összes hazudozás, hisztériakeltés, jajveszékelés mögött ott áll egy zsiráf!?
atila68
2016. május 28. 19:57
Ki az a Spirk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!