Kiss László beismerte tettét

2016. május 13. 09:02

Először és utoljára az RTL Klubnak nyilatkozott az 55 évvel ezelőtti eseményekről Kiss László, aki elmondta: ő sem tudott átlépni a történteken.

2016. május 13. 09:02

Kiss László Takáts Zsuzsával való találkozása és bocsánatkérése után interjút adott az RTL Klubnak. A beszélgetésben az edző nem akarta részletezni az 55 évvel ezelőtt történteket, de beismerte tettét. 

„Én sem tudtam rajta átlépni, és minden nap azért keltem fel, hogy bebizonyítsam, hogy tisztességes tagja vagyok a társadalomnak” – mondta az egykori úszó. 

Ugyanakkor hozzátette: „elmehettem volna kőművesnek vagy asztalosnak, akkor most ebből az egészből ilyen értelemben utólag nincs semmi. Ettől függetlenül a bocsánatkérés jól esett.”

„Szepesi Niki is csak jót írt rólam a könyvében” – hozta fel védelmére Kiss.

A kérdésre, hogy mit fog most tenni, az edző azt válaszolta, reméli, hogy többet fog tudni unokázni, az országot viszont nem hagyja el, mert „vannak dolgok, amelyek elől úgysem tud elmenekülni az életben az ember.”

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2016. május 13. 19:15
10 perc alatt bari lett a Kiss. Nem furi?
Akitlosz
2016. május 13. 18:47
A Tatárjáráskor történtek ennél durvább dolgok is! Tessék csak meginterjúvolni a szemtanúkat!
apika2
2016. május 13. 18:12
Kiss László ügye egy kérdést vet fel bennem: milyen üzenetet hordoz az élete? Van egy gyalázatos bűntett, megkapja a büntetését. (mindenki érintettsége szerint kezeli, mennyi is az annyi) Leülte, szabadult, majd értéket teremtett... Mit üzenünk azzal, ha szétmarjuk? Hogy ha megdöglesz is, akkor is egy senki vagy, nem számít mit tettél? Veszélyes üzenet ez, és nem is gondolom, hogy emberi... Nem várom el, hogy az áldozatok megbocsássanak, (bár voltak a világtörténelemben a megbocsáthatatlant is megbocsátók), de ő legalább utána értékes ember lett, nem maradt az, ami volt. Ez nem számít semmit?
I am being lied to
2016. május 13. 16:34
Sajtóhír 2071-ből: "A Német-Olasz-Francia Köztársaság észak afrikai származású 74 éves államelnöke ügyvéde jelenlétében, virágcsokrot átnyújtva kért bocsánatot egykori áldozatától, akivel szemben 2015 Szilveszter éjszakáján Köln városában szexuális erőszakot alkalmazott."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!