Himnuszénekléssel búcsúzott az Eb-től a válogatott és a szurkolók

2016. június 27. 00:16

A Belgium elleni 4:0-ás vereséget követően a magyar válogatott megköszönte az őket ünneplő közönség támogatását, majd elénekelték a Himnuszt.

2016. június 27. 00:16

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2016. június 27. 10:00
Van jó, még jobb, legjobb Mi még jobbak voltunk. A legjobb az felsőbb kategória. Elviseltük, bár belül fájt. De megmutattuk, hogy a minket kigúnyolóknak torkán akadt a gúnyos szó, mikor nekik kellett búcsúzniuk, pedig szerintük ez a pusztai nép valami csoda folytán kerülhetett ide, neves Nagyágyúk helyett. Köszönjük fiúk! A Himnusz éneklésével pedig bebizonyítottátok , hogy méltó fiai vagytok a nemzetnek! Kezdek hinni a MAGYAR IFJÚSÁGBAN! Lesz még szőlő- lágy kenyérrel!Csak nehogy azok kezébe jusson Magyarország szőlészete és borászata, akik olyan értékes munkát írtak a témáról, hogy jobbnak látták úgy eldugni, hogy soha senki se lássa!Az állítólagos "szerző" egy betűjére sem emlékszik, hisz ott sem volt, mikor valaki az eredetit írta...
gonterl
2016. június 27. 08:31
Több mint három milliárd forintot keresett a válogatott az Eb-n. A játékosok közt a nyereség 30 százalékát dobják majd szét. Tegyük fel, hogy ezt 20 játékos között dobják szét. Ez azt jelenti, hogy egy játékosra jut 50 millió forint. Ha figyelembe vesszük azt, hogy ez az Eb első köre utáni állapot, akkor az egy migráns kistafírozására meghatározott EU-s pénzt nem tekinthetjük túlzónak.
Tintamin
2016. június 27. 01:29
Mint a hokiVB-n: a jo dolgok atszivarognak a fociszurkolasba - nagyon helyesen. Ha a feketepolos ciganyozas kikopik, akkor - legalabb a szurkolas - mar revbe ert.
kérdés
2016. június 27. 00:42
Csak köszönettel tartozom a Csapatnak, hiszen olyan élményekkel és érzéssel lettem gazdagabb, aminek egyelőre én még a nevét sem tudom. A mai helytállásért pedig hangsúlyozottan még egy köszönet! Nekem új korszak kezdődött életemben, szurkolóvá váltam nagyanyányi korban. Most már lettek komoly elvárásaim is: csak így tovább, Fiúk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!