Novák: A Szent Koronára tett eskü miatt távoztam

2016. június 07. 14:17

Novák Előd büntetésként, kivégzésként éli meg, hogy kizárták a frakcióból és, hogy vissza kellett adnia a mandátumát.

2016. június 07. 14:17

Az Atv videójában beszélt Novák Előd arról, hogy büntetésként éli meg kizárását a Jobbik-frakcióból és azt, hogy a Jobbik megszavazta mandátumának visszavonását. Noha elmondása szerint nem lett volna köteles a mandátumot visszaadni, mégsem akar olyan lenni, mint az általa esküszegőnek nevezett Szegedi Csanád, pláne, hogy a Szent Koronára tett eskü is köti őt.

Összesen 291 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bontottcsirke
2016. június 08. 07:50
Novák egy hülyegyerek volt, akivel nem lehetett szalonképes politikát csinálni. Majd kedves neje is távozik (vagymár nincs is ott?) a politika színteréről, az idegesítő hangjával.
Szaniszló politikai tisztogatás
2016. június 08. 00:50
gudmen Jó:) Te is láttad már Puzsér TV csatornáját a Gyurbán TV-t? Fenomenális:)
Szaniszló politikai tisztogatás
2016. június 08. 00:47
Strassnoff Ignác Érdekes eszmefuttatás de Simicskánál hibázik. Ő ugyanis goj, mivel az apja géplakatos volt, 56 után meg is hurcolták, tönkretették mert részt vett a Csepeli Munkástanácsban! Elképzelhető hogy Simicska hogy gyűlölhette titokban orbánt, aki függetlenitett pártittkár apjával maga volt az 56 utáni önkényuralom. Mikor orbán 2010 után elkezdte alkalmazni a rákosista hatalomtechnikát, deja vu érzése lett és a PÁRT orbán szerint is legokosabb agyánál, Simicskánál is elszakadt a cérna.
Szaniszló politikai tisztogatás
2016. június 08. 00:36
A lényeg: mindkét amerikai szektával kitűnő kapcsolatot sikerült Orbánnak kialakítania, mind kettő milliárdokkal támogatja a magyar önkényuralom fenntartását, a magyar jogállamiság, és demokratikus rend elfojtását A magyarok hátán ülő huszárok, mint mostani miniszterelnökük, Orbán Viktor, mindig is a vak, szótfogadó ugrásra ösztönözték e népet. Az ugratásból származó baleseteket hol a zsidókra, hol szabad-kőművesekre, a szlávokra, a nemesekre, a dzsentrire, a Nyugatra, a liberálisokra, a Keletre, az EU-ra, vagy mint manapság, a Gyurcsányokra kenik. A lóvá tett magyar nép, semmit de semmit nem kér számon a gerincét ferdítő huszáraitól, ha azok a szeretet és összefogás látszatát keltő, hízelgő szavakkal ugratják őt egyik válságból a másikba. Orbán ezt a neveltetést ápolja, ez a hagyomány tartja őt a nyeregben. http://kanadaihirlap.com/2016/04/25/orban-es-a-zsidok-a-hizelgo-atveres-anatomiaja-7-resz-zarszo/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!