Felrobbantottak egy ukrán újságírót Kijevben

2016. július 20. 09:46

Az Ukrajinszka Pravda hírportál újságírója éppen Kijev belvárosában hajtott a lap egyik tulajdonosának autójával, amikor a kocsi felrobbant, Pavlo Serem pedig azonnal szörnyethalt.

2016. július 20. 09:46

Felrobbant egy személyautó szerdán Kijevben, s a benne ülő Pavlo Seremet, az Ukrajinszka Pravda hírportál újságírója életét vesztette. A rendőrség előzetesen előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosságnak minősítette az esetet. A hatóságok feltételezik, hogy rejtett robbanószerkezet okozta a detonációt. 

Az újságíró a belvárosban hajtott, amikor felrobbant vele a gépjármű. Az autó Olena Pritula, a hírportál egyik vezetőjének tulajdona volt, de ő nem tartózkodott a járműben.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2016. október 09. 00:07
Érdekes. Az origo-n ezt úgy tálalták, hogy azt lehessen hinni, Putyin robbantatott fel egy orosz újságírót ...
3M..
2016. augusztus 08. 22:02
Ez egy demokratikus robbantás volt, a sajtószabadság tehát nem sérült. Ukrajna végre megérett a teljes jogú EU tagságra. Szebb Jövőt!
Cassi
2016. július 20. 16:30
Egy profi merényletnél nem követnek el olyan amatőr hibát, hogy tévedésből más robban fel. A csokigyáros személyes ismerőse volt, lehet, hogy ő meg is értette az "üzenetet".
Békanász a hasadon
2016. július 20. 16:30
Csak a megszokott ukrán hétköznapok. Mig itt voltak, itt is ezt csinálták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!