Jobbik: Megverjük a Fideszt Demecserben

2016. július 21. 14:41

A Jobbik arra számít, hogy bár szoros küzdelemben, de végül sikerül legyőzniük az eddigi fideszes polgármestert a demecseri időközi választáson. A jövő heti voksoláson polgármestert és képviselő-testületet is választ a szabolcsi kisváros.

2016. július 21. 14:41

Győzelemre készül a Jobbik Magyarországért Mozgalom a július 31-ei demecseri időközi önkormányzati választáson – közölte a párt polgármesterjelöltje csütörtöki programismertető sajtótájékoztatóján Nyíregyházán. Balogh Róbert azt mondta, hogy legnagyobb riválisának a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, 4300 lakosú kisváros eddigi polgármesterét, Váradi Lászlót, a Fidesz-KDNP jelöltjét tartja, de szerinte szoros küzdelemben meg tudja majd előzni őt.

Demecserben azért tartanak időközi önkormányzati választást, mert a képviselő-testület egymás közötti ellentétek miatt májusban 4:3-as szavazataránnyal feloszlatta magát. A július 31-ei választáson Balogh Róbert és Váradi László mellett a polgármesteri tisztségért Szabó Zoltán, a Magyar Munkáspárt jelöltje, valamint két független, Bartha Zoltán és Rátkai Sándor indul. A hattagú képviselő-testületbe 38-an szeretnének bejutni.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2016. augusztus 01. 20:27
Így jött be a 2014-es választási jóslata is a jobbiknak. Még a választási eredmények beérkezésekor is ezt nyilatkozta Vona és Balczó felváltva. "legyőzzük a Fideszt" "nekünk csak a győzelem elfogadható" stb.
moricka13
2016. július 22. 19:02
Jobbik: Megverjük a FIDESZ-t Demecserben! Hát, hogy is ne? Ha meg nem, hát kisnyúl.
írmag
2016. július 22. 10:13
Ha a Jobbik a ellenzéki baloldal támogatásával ér el bármit, az politikai pride, csak ripők, beteges, értelem nélküli, esztelen magamutogatás.
száraztészta-tüzifa
2016. július 21. 21:39
... a gond talán az lehet, hogy ezek a vidéki kisvárosok, községek a fidesz legstabilabb bázisai... ....voltak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!