Az ATV szerződtette a TV2-től távozó Hajdú Pétert

2016. augusztus 31. 07:36

Csatornát vált Hajdú: az eddig TV2-n műsort vezető, és a csatornának műsorokat gyártó Hajdú Péter az ATV-n folytatja Frizbi című műsorát. Korábban ennél a csatornánál vezette a NÉVshowR, illetve az Esti Frizbi című műsorokat. Az ATV hírigazgatója, Németh S. Szilárd a Blikknek elmondta: rekordösszeget fizetnek Hajdúnak.

2016. augusztus 31. 07:36

Visszamegy az ATV-hez Hajdú Péter, akivel nem hosszabbított szerződést a TV2 – írja a Blikk. Hajdú korábban itt vezette a NÉVshowR, illetve az Esti Frizbi műsorokat, ez utóbbival tér most vissza a képernyőre a csatornán. Hajdú a lapnak elmondta. nem csalódott a TV2 döntése után, továbbra is nézője marad a csatornának.

Ha valaki szereti a labdarúgást, és tud is focizni, annak mindegy, hogy hol rúgja a bőrt. Nagyobb elismerés a Bundesligában játszani, de aki szeret a csapatával pályára lépni, annak mindegy, milyen színekben teszi, és ugyanúgy örül a gólnak” – mondta Hajdú a váltásról. Az ATV hírigazgatója, Németh S. Szilárd a Blikknek elmondta, hogy Hajdú Pétert rekordösszegért igazolták, a műsora is több millió forintba fog kerülni, de a reklámkampányra sem fogják sajnálni a pénzt.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anti Komcsi
2016. december 26. 17:32
És? Hulljon a férgese.
Szívemből magyar
2016. szeptember 29. 03:32
Volt már korábban is a kipATV-nél Hajdú.
2016. szeptember 21. 14:20
Amúgy ki a francot érdekel, hogy ez a dizájn-senki éppen hol lopja a napot?
atila68
2016. szeptember 14. 15:31
Ki ez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!