Szakíthat a TV2 Hajdú Péterrel

2016. augusztus 03. 09:54

A Frizbi Entertainment Kft. által gyártott Showtime gyakorlatilag megbukott, így szinte biztosan nem lesz folytatása, de az Aktív gyártására szóló szerződést sem valószínű, hogy meghosszabbítja Hajdú cégével a TV2 – tudta meg a Népszabadság.

2016. augusztus 03. 09:54

A Népszabadság értesülései szerint a Hajdú Péter cége, a Frizbi Entertainment Kft. által a TV2 számára készített Showtime-nak szinte biztosan nem lesz folytatása és az is igen valószínű, hogy a szerződés lejártát követően már az Aktívot sem Hajdú cége gyártja majd a csatorna számára. A Showtime gyakorlatilag megbukott: nem is hozta a megfelelő nézettséget és drága is volt.

Az ügyben a portál megkereste a csatornát is, de a TV2 kommunikációs osztálya nem kommentálta a lap értesülését, és csak annyit közölt: az őszi műsorokról később adnak tájékoztatását.

Nyilatkozott viszont a lapnak Hajdú Péter, aki elmondta: további kilenc adást terveztek a Showtime-ból, de még nincs aláírt szerződés, és nem is értesítette őt a csatorna a döntéséről. Az Aktív kapcsán pedig annyit mondott, hogy év végéig van szerződése a TV2-vel a műsor gyártására.

A Népszabadság arról is írt: a szakításban az is benne lehet, hogy Andy Vajna elégedetlen volt amiatt, mert Hajdú nem tudta a csatornánál tartani Friderikusz Sándort.

A TV2 január óta egyébként folyamatosan cseréli le a műsorgyártóit az RTL Klub korábbi beszállítójára, az IKO Műsorgyártó Kft.-re, amelynek tulajdonosa régóta jó kapcsolatot ápol az RTL egykori, jelenleg a TV2-t vezető Dirk Gerkens-szel.

Frissítés

Hajdú Péter az Indexnek már megerősítette, hogy a TV2 valóban nem rendeli be a Showtime folytatását. Azt viszont cáfolta, hogy Andy Vajna amiatt akadt volna ki rá, mert nem tudta a TV2-nél tartani Friderikuszt, hiszen – mint emlékeztetett – a műsorvezető a Tényeknél tapasztaltak miatt távozott a csatornától.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2016. szeptember 24. 15:40
Egyáltalán: hogy kerülhetett képernyőre ezzel a fejjel és ésszel?
Békanász a hasadon
2016. szeptember 24. 15:40
A Veres köcsög?
Békanász a hasadon
2016. szeptember 24. 15:40
"örök Eszter, aki a szakmai körökben elterjedt információk és a Facebook igencsak árulkodó bejegyzései szerint is Veres István barátnője" Csak nem rokona a tegnapi honfoglalásszakértő Maunikának? Amilyen belterjesen intézik ezek a dolgaikat, a lánya lehet. Ez a lófejű lány: http://static.femina.hu/hazai_sztar/geszler_dorottya_lanya/geszler_dorottya_lanya.jpg a Veres lánya?
Békanász a hasadon
2016. szeptember 24. 15:40
Szegény Rogán nem tudja kordában tartani az asszonyt? Az meg két gyerek mellett akar segszgomba lenni? Ilyen adottságokkal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!