Együtt: Orbán térjen vissza a realitásokhoz

2016. szeptember 16. 12:44

Hajdu Nóra, az Együtt politikusa szerint kérdéses, milyen tárgyalási potenciállal rendelkezhet Orbán Viktor az EU-csúcson annak fényében, hogy lényegében a gonosz birodalmaként festi le Brüsszelt.

2016. szeptember 16. 12:44

Az Együtt arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt és a kormányt, hogy a pozsonyi uniós csúcstalálkozón „vágyálmok kergetése” helyett térjen vissza a realitásokhoz, és olyan javaslatokkal álljon elő, amelyek elősegítik, hogy Magyarország biztonságosabb és gazdagabb ország legyen – mondta Hajdu Nóra, az Együtt elnökségi tagja pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Az ellenzéki politikus úgy vélte: a miniszterelnök nyilatkozataiból az derül ki, hogy a Fidesz számára Brüsszel egyenlő a „gonosz birodalmával”, és minden, ami ott történik, az csak kedvezőtlen lehet Magyarország sorsa szempontjából. Hajdu Nóra kérdésesnek nevezte, hogy ilyen stílusú megszólalások után milyen tárgyalási potenciállal rendelkezhet Orbán Viktor az EU-csúcson. Hangsúlyozta: Magyarországon akkor van jólét és biztonság, ha olyan kormánya van, amely a brüsszeli tárgyalóasztalok mellett képviseli az ország érdekeit, és ott olyan alternatívát kínál, amelynek más országokat is meg tud nyerni.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kala pál
2016. szeptember 16. 17:52
Kislány ez keményre sikeredett,sorra másolják a pukliökörséget. Pukli benyújtja előbb-utóbb a számlát a licencdíjért!
Csigorin
2016. szeptember 16. 15:13
Nem o az aki a realitasoktol elrugaszkodott, inkabb Brusszelnek kene visszaternie hozza, na meg Berlinnek.
vigyor
2016. szeptember 16. 14:21
Na végre, már kezdtem aggódni, hogy se egy felszólítjuk a kormányt, se egy követeljük egész héten, ma itt van szemlézve mindkettő az együttesek meg a dékások, a világ újra kerek:-)))))
orion
2016. szeptember 16. 14:17
Most éppen becsukta a hölgy a vurstlit a testén és nagyon ráér?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!