A Simicska-birodalom is teret adna a népszabis anyagoknak

2016. október 12. 11:15

Szerkesztőségi közleményben ajánlotta fel a Magyar Nemzet, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió, hogy ha erre igény van, akkor szívesen teret adnak a Népszabadság azon cikkeinek és írásainak, amelyek a lap felfüggesztése miatt nem jelenhetnek meg.

2016. október 12. 11:15

„A korábban közzétett szolidaritási nyilatkozatunk szellemiségével összhangban a Magyar Nemzet, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió szerkesztősége felajánlja a Népszabadság bajba került alkotói közösségének, hogy ha erre tőlük kérés érkezik, akkor – a sokoldalú tájékozódást lehetővé téve – teret és műsoridőt biztosít azon cikkek, írások megjelenéséhez, ismertetéséhez, amelyek kinyomtatása a lap felfüggesztése miatt akadályba ütközik.” – olvasható a Magyar Nemzet Online-on.

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2017. május 10. 17:48
Én már látom Fletót, Molnárt és Vonát együtt énekelni és táncolni a színpadon... Igen, igen...!!!
komondor
2016. november 03. 09:45
Agyatlan!
komondor
2016. november 03. 09:45
Igen igen! Csak sem földet sem trafikot nem kaptam a maffiától:-((( Ezért ugatok!
2016. október 25. 16:10
Ha a tükörbe nézel, és az orrod helyén egy nagy, ernyedt FALLOSZ-t látsz, akkor már igazolva is látod az "Összenő az..." gondolatodat! Sikeres szemlélődést! Gyönyörködj magadban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!