Egymilliárdba kerülhet a népszavazás utókampánya

2016. november 08. 13:28

Akár egymilliárd forintba is kerülhet az a NEM szavazatok 98%-os arányát propagáló plakát- és médiakampány, amit a népszavazás után indított a kormány.

2016. november 08. 13:28

A népszavazás után sem állt le a kormányzati kampány, a „MEGÜZENTÜK BRÜSSZELNEK: 98% NEM! A KÉNYSZERBETELEPÍTÉSRE” szövegű plakátok és egyéb hirdetések szinte azonnal ellepték a köztereket és a kormánypárti médiát. Mint kiderült, ezeknek a költsége nem számított bele a népszavazási kampányéba, hanem külön keret volt rá.

A Magyar Nemzet megkeresésére kiderült: még nem tudni az újabb kampány végső költségvetését, de az akár az egymilliárd forintot is elérheti, ráadásul a szerződést már a népszavazást megelőzően megkötötte a kormány a hirdetésekre. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkár az RTL Klubnak azt mondta: tájékoztatni kell az embereket a referendumról. 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. november 09. 13:32
1 KIBASZOTT MILLIARD!!! Arra, hogy az agyhalottak tudjak, hogy 3millioan vannak. Fasza!! Ketszer ennyibol mar rendbe lehetett volna tenni a bolcsodei dolgozok beret. A kurva edes anyjat a kedves magyar kormanynak!
Anti Komcsi
2016. november 08. 21:50
Még mindig olcsóbb mint többezer potenciális terrorista.
StG
2016. november 08. 20:54
Azért érdekes dolgok ezek. Annak idején a szocikat lényegében néhány százmilliós állítólagos korrupciós pénz buktatta meg (állítólagos = nem sikerült bizonyítani), ennél jelentősen több nem forgott a napi sajtóban. Zuschlag 75 millió miatt (aminek tán 2/3-a meglett menet közben) ült kemény éveket. Itt meg alsó hangon már olyan 16-17 milliárd Ft folyt át megbízható zsebekbe.
kelebala
2016. november 08. 20:00
Már megint a zsebe fáj mindenkinek? (persze kivéve akinek nem.) A kurva zsebetek, az. Hogy rohadjon már le végre. Nincsen olyan téma, amiről egy redves, proli lúzernek ne a pénz jutna elsőre az eszébe. Szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!