Lélegzetelállító videó készült Erdélyről

2016. november 17. 12:08

A videó készítője, Ruczuj Szabolcs gyergyószentmiklósi származású filmes. Az erdélyi fiú fejébe vette, hogy végigfutja Erdély leglátványosabb turisztikai látványosságait, a futást pedig drónnal rögzítik.

2016. november 17. 12:08

Soha nem látott, csodálatos videó készült Erdélyről. A filmet a gyergyószentmiklósi származású, most Londonban élő filmes, Ruczuj Szabolcs készítette – írja a Transindex

Az erdélyi fiúnak egy éve jutott eszébe, hogy végigfutja Erdély leglátványosabb turisztikai látványosságait, a futást pedig drónnal rögzítik, és az egészből egy filmet készítenek. Az eredmény lélegzetelállító: madártávlatból láthatjuk Erdély leggyönyörűbb részeit. 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szívemből magyar
2016. november 18. 19:31
Gyönyörű. Ne mondja már senki se, hogy ez Románia, sosem lesz igazán az ő részük.
USsange
2016. november 18. 14:26
Jól bírja a gyerek... egyszer sem izzadt meg a sok futásban. :)
KTAA
2016. november 18. 06:20
Ez csodálatosan szép! Miért is lakik az emberek nagy része betondzsungelbeñ, mikor ilyen helyeken is lakhatna, sokkal boldogabbak lennénk.
csender
2016. november 17. 19:45
==végigfutja Erdély leglátványosabb turisztikai látványosságait== Nem jó! Ez "jobb": Látványosan végigfutja a látványos Erdély látványosan leglátványosabb látvány-helyeit. Nnnnna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!