Orbán is bekerült az EU sírásói közé

2017. március 29. 09:41

Orbán Viktor is szerepel azon az „EU-t romba döntők” listáján, amelyet Konstantin Richter német publicista állított össze – olvashatjuk a politico.eu oldalán.

2017. március 29. 09:41

Római Szerződés 60. évfordulója alkalmából találkoztak az európai nagyhatalmak, hogy biztosítsák egymásnak a még mindig kitartó elkötelezetettségüket, illetve hitüket az Európai Unióban – írja Konstantin Richter a politico.eu oldalán megjelent szatírikus cikkében. 

Írásában tizenkét nyomós érvet vonultat fel, amik vagy akik az EU bukását okozzák. A listán szerepel a görög isten Zeusz, Antigone Loudiadis görög bankár, maga Brüsszel, a helyszín, de Orbán Viktor is.

Merkelt azzal vádolják a kritikusai, hogy önkényesen döntött a menekültek befogadásáról. Magyaroszág Orbánnal az élen buszra ültette a menekülteket Németország és Ausztria irányába, kijátszva ezzel Merkel politikáját. „There would have been no German Willkommenskultur without Hungarian idegengyülölet, or xenophobia” – olvashatjuk a politico.eu oldalán.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2017. március 29. 17:49
Mikor 2015 nyarán Görögországban kihúzták őket a vízből, mindegyik Németországot és Svédországot jelölte meg úti célként! (Esetleg Franciaországot, még Ausztrián is átmasíroztak ! ) Vagy rosszul emlékszem ? :)
csuka
2017. március 29. 14:46
Antik-kommunisták: „PUCH LÁSZLÓ LAPJÁT PÉNZELIK ORBÁNÉK Nemcsak a hatvani vadászkastély ügyében bukkan fel a Fidesz és az MSZP közös lopási szándéka, hanem immár az adóforintokat is közösen csapolják meg. Rogán Antal propagandaminisztériuma lapszámonként több millió forinttal pénzeli a baloldal napilapját, a Népszavát „ http://alfahir.hu/2017/03/29/fiddesz_mszp_jobbik_nepszava
csuka
2017. március 29. 14:44
Antik-kommunista re-privatizáció (lopás): „Rétvári Bence államtitkár nemrégiben bejelentette: három év alatt 26 milliárdot költenek az alapítvány által kezelt zánkai és fonyódi táborok felújítására, így az alapítvány összesen nagyjából 40 milliárdot költhet el. A 17 milliárdos táborhelyeket egyébként ingyen kapták meg, a szerződés értelmében pedig 15 év után el is adhatják őket.” http://alfahir.hu/2017/03/29/zanka_fonyod_erzsebet_tabor_hornyak_tibor Csak a FIDESZ MAFFIA !
kalhana
2017. március 29. 13:31
Nekem most kevés időm van. De a lapátomat felajánlhatom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!