Dolgoztatna Mészáros Lőrinc cégeivel?

2017. március 06. 21:06

Folyosón faggatták a parlamenti képviselőket Mészáros Lőrinc ügyében. Meglepetést nem okoztak a válaszok, csak Fónagy János jegyezte meg: „Ön rafinált kérdéseket próbál feltenni.”

2017. március 06. 21:06

Arról kérdezte az N1TV a parlamenti képviselőket, dolgoztatnának-e Mészáros Lőrinc cégeivel. Az ellenzék egyértelműen nem. A kormánypártok képviselői inkább nem foglaltak állást a kérdésben, a fideszes Fónagy János például mellékesen meg is jegyezte a riporternek: „Tudom, hogy Ön rafinált kérdéseket próbál feltenni, de nem hiszem, hogy köze lenne ahhoz, hogy én mit gondolok, másrészt pedig nem foglalkoztat a kérdés.”

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2017. március 07. 15:02
pont olyan ostoba a kérdés amilyen hülyék vagytok. meg az a képviselő is aki kijelenti, hogy nem dolgoztatna, anélkül, hogy tudná: milyen munkát nem végeztetne? milyen munkát vállalna a mészáros cég? mennyiért? mikorra, és neki megcsinálná e, vagy túl van már most is terhelve? szerintem ilyen barom kérdésre adott válaszokból adódik az ellenzék helyzete, nem jutnak egyről a kettőre, és meg is érdemlik. mondjuk ha a fideszes nem küldte el a kérdezőt valami melegebb éghajlatra, akkor legalább kioszthatta volna finoman, hogy ekkora baromságot kérdezzen inkább az ellenzéki képviselőtől. fónagy válasza volt az ehhez közelálló. ezeket a tetveket akik azt hiszik hű de bátrat kérdeztek ugyanilyen bátran lehet elküldeni melegebb éghajlatra, mint tette azt kövér akkor és ott érthetően és egyszerűen.
liberálzöld.
2017. március 07. 10:30
Hogy dolgoztatnék-e? Hát hogy a ...csába ne? Építtetnék egy 30 milliós horgászházat valami faxa folyó partjára 300 millióért, 295 millió támogatás mellett, 5 millió helyi önkormányzati támogatással. Mert így megy ez, uraim és hölgyeim, kedves barátaim!
annamanna
2017. március 07. 04:37
Naná, hogy dolgoztatnék! Még szép. Azt nem kérdezte a riporter, hogy fizetnék-e érte.
zakar zoltán béla
2017. március 06. 21:54
Azaz aljas, vérre menő, gyilkos módszer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!