Távozik az NKA elnöke

2017. április 25. 21:37

Megromlott a bizalmi viszony Balog Zoltán és Doncsev András között, ezért a Nemzeti Kulturális Alap elnöke távozni kényszerül.

2017. április 25. 21:37

Közös megegyezéssel távozik posztjáról Doncsev András, a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) alelnöke – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma kedden.

A közlemény szerint Doncsev András, a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) alelnöke május 1-jei hatállyal távozik posztjáról. Az új alelnök személyéről Balog Zoltán, az NKA elnöke a közlejövőben egyeztet Fekete Györggyel, a Magyar Művészeti Akadémia elnökével.

A Magyar Nemzet úgy tudja Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere és  az NKA-t vezető Doncsev András között személyes problémák állnak fent, ezt Doncsev az Indexnek megerősítette, mondván: mindössze annyival indokolták a döntést, hogy megromlott vele a bizalmi viszony.

(MTI)

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KeKoP
2017. április 26. 07:44
"Távozik az NKA elnöke" "Közös megegyezéssel távozik posztjáról Doncsev András, a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) alelnöke – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma kedden." "Az új alelnök személyéről Balog Zoltán, az NKA elnöke" A Mandineren nem szoktam meg az ilyesfajta tévedéseket. Az indexre jellemző ez. Tessék villámsebességgel javítani a címet!
balbako_
2017. április 26. 06:55
És?
zakar zoltán béla
2017. április 25. 22:28
"MN"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!