Magyar úszókat és Gyárfás Tamást is fogadta Ferenc pápa

2017. június 24. 19:35

Az európai úszószövetség (LEN) 260 fős nemzetközi delegációját fogadta szombaton Ferenc pápa a Vatikánban. A küldöttségnek tagja volt Kapás Boglárka és Jakabos Zsuzsanna, akik érmeket szereztek a napokban rendezett római úszóversenyen, valamint Gyárfás Tamás is, mint a LEN kincstárnoka.

2017. június 24. 19:35

Ferenc pápa szombaton Vatikánvárosban fogadta azt a többek között magyar úszók alkotta küldöttséget, amelyet az európai szövetség (LEN) állított össze. „A víz maga az élet, víz nélkül élet nem létezhet” – hangsúlyozta  a találkozón a katolikus egyházfő a LEN szombati sajtóközleménye szerint, hozzátéve: „Az önök sportját a vízben űzik, de mégis szilárd, mert állandó elhivatottságot és erőt igényel.

A 260 fős nemzetközi delegációban helyet kapott Gyárfás Tamás, a LEN kincstárnoka, a római úszóversenyen résztvevő magyar csapatból pedig az olimpiai és világbajnoki bronzérmes Kapás Boglárka és az Eb-ezüstérmes Jakabos Zsuzsanna.

(MTI)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apoa
2017. június 24. 22:38
Hosszú nem ment, mert kevesellte a fellépti díjat. Tusup nem engedte.
Akvínói akvavit
2017. június 24. 22:08
A Fidesz bojkottálta a Napkeltét. Majd kinyalja annak tulajdonosa seggét. Kíváncsi vagyok, a Fidesz trollok hány fordított esetről tudnak? Amikor egy szoci vagy szoci/szadesz kormány nyalt jobbos segget.
Bicska Maxi
2017. június 24. 21:54
ismét összefújta a szemetet a szél
zakar zoltán béla
2017. június 24. 21:12
Gyárfás áldozott is ?! Gyónás nyet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!