Abházia helyett Brüsszelben van Kovács Béla

2017. július 04. 11:54

Valótlannak bizonyult a Magyar Idők kedd reggeli értesülése: mégsem Abháziában, hanem az Európai Parlament épülete előtt tartózkodik Kovács Béla.A Jobbikos EP-képviselő ezt egy fényképpel bizonyította.

2017. július 04. 11:54

Nem Abháziában bujkál, hanem Brüsszelben olvassa a július 4-i újságot Kovács Béla – közölte a politikus a Facebookon. A Magyar Idők kedd reggel adta hírül, hogy értesüléseik szerint Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő Abháziában tartózkodik gyógykezelésen, így nem utazik Magyarországra, hogy megjelenjen a Központi Nyomozó Főügyészség előtt július 19-én.

A Magyar Idők értesülése azonban tévesnek bizonyult: a képek tanúsága szerint a képviselő egyértelműen Brüsszelben van, és július 19-én meg fog jelenni az ügyészségi meghallgatáson is.

Kovács Béla közleményt is kiadott, melyet az Index jelentetett meg. Ebben úgy fogalmaz: „A Fidesz propaganda sajtója megint hírt hamisított, jelenleg ugyanis a Magyar Idők állításával szemben nem Abháziában tartózkodom gyógykezelésen, hanem Brüsszelben a munkahelyemen. Való igaz, hogy egészségügyi problémáim miatt nem tudtam elmenni az előző ügyészségi meghallgatásra, de július 19-én feltétlenül otthon leszek Magyarországon, és állok a hatóságok rendelkezésére. Jelenleg az Európai Parlament orvosai látják el a gyógykezelésem.” 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. július 04. 20:51
Mobil Mozgitarius
Öregfa..
2017. július 04. 20:10
Tunya, vajon KG Béla észre vette már, hogy zárva van a munkahelye?
Tatulus
2017. július 04. 17:36
Röhej, hogy a buzeráns ballhibbant, jobbikos söpredék most hogy élvezkedik, mert egy jobboldali újság tévedett! Ja, a ballibant sajtó folyamatos hazudozása már fel sem tűnik nekik - azt simán bekajálják! Na, ná - még ízlik is nekik! Örüljetek még, aztán úgyis sírni fogtok!
totyalaci
2017. július 04. 15:26
A fidesz új műfajt teremtett:pszeudo hírszerkesztés,vagyis amit hallani szeretne,azt megjelenteti a saját talpnyaló sajtójával,majd elhiszi azt amit ő már eleve hazugságként jelentetett meg. Gratulálok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!