Inkább táncolj, Lajos!

2017. július 05. 09:41

Olybá tűnik, a táncos lábú politikusok eszköztára kimerülni látszik.

2017. július 05. 09:41
Callidus

„Bokros Lajos nemzeti emlékezetbe égett megnyilvánulásai között tartjuk számon pávatáncát, a személyéről elhíresült, népnyúzó Bokros-csomagot, illetve hősünk ikonikus, mégis röhögésre késztető bajuszát. Hiába, mindenki azon a területen igyekszik kiemelkedő teljesítményt nyújtani, ahol tud, ahol képességei engedik. A mérhetetlen támogatottságú MOMA elnöke azonban tegnap egy huszárvásással ismét a figyelem középpontjába tornászta magát, miután egy Facebook posztban lefasisztázta a magyar miniszterelnököt. Olybá tűnik, a táncos lábú politikusok eszköztára kimerülni látszik a titkosnál is titkosabb, létező vagy nem létező, hiteles vagy nem hiteles, Orbán Viktort kompromittáló bizonyítékok, illetve a mára kiüresített, lerágott, ténylegesen az áldozatok emlékét sértő fogalomdobálásban – fasiszta, náci, rasszista, homofób, etc.”

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. július 05. 15:54
Szűk agyúak ezek mind! Megkapták a "szamárvezetőt 2009 karácsonyára ajándékként. Azt használják azóta is!!
Antigoné
2017. július 05. 12:11
Magas az ingerküszöb, egyre nagyobb hülyeségekkel kell előállni, de még így sem látszanak, nagyítóval sem.
Mich
2017. július 05. 11:59
B.Lali be akarja magát táncolni a Libsi-bolsi-náci Katyvaszba... Tegye!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!