Rettenetes dolgokra számíthatunk, ha az MSZP kerül hatalomra

2017. szeptember 02. 10:19

A politikában nem szokatlan, hogy jelentős gazdasági erővel rendelkező nagyvállalkozók vagy oligarchák egy-egy párt holdudvarához tartozó szereplőkké válnak.

2017. szeptember 02. 10:19
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás

„Az előző választásokhoz képest azért komoly változás, hogy az önök egykori harcostársa, Simicska Lajos ma a Fidesz egyik legnagyobb ellenfele, aki éppen a Jobbikot támogatja.

A politikában nem szokatlan, hogy jelentős gazdasági erővel rendelkező nagyvállalkozók vagy oligarchák egy-egy párt holdudvarához tartozó szereplőkké válnak. Arról lehet vitázni, hogy ez szerencsés-e vagy sem. Az viszont nem mindegy, hogy egy párt holdudvarában van a nagyvállalkozó, vagy a nagyvállalkozónak van pártja. Ízlés kérdése, hogy helyesnek tartjuk-e, ha valaki pitbullt tart a lakásában, az viszont egészen más helyzet, ha a pitbull kezében van a póráz és az ember nyakán a nyakörv. Amikor a pitbull kezdi magáról lecsatolni a nyakörvet, és megpróbálja hátulról a gazdájára rácsatolni, majd ezért – többszöri figyelmeztetés után – kipenderítik a lakásból, akkor sokan igazolva látják az ilyen kutyák lakásban tartása elleni érveket. De egyesek alig várták, hogy jöjjön végre egy pitbull a lakásukba, nyakörvet rakjon rájuk, és így sétáltassa őket körbe-körbe országszerte.

A balliberális oldalon sem lát komoly riválist?

Az MSZP sorozatban elbukott választások után oda jutott, hogy esélye sincs újra nagy párttá válni, sőt, a középpárti státusa is veszélybe került. Amikor Botka László megnevezte a leendő kormánya első tagját, az a józan ítélőképesség teljes hiányát mutatta. Ez annyira abszurd volt, mintha az Andorra elleni vereség után a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egy sajtótájékoztatón megnevezte volna a jövő évi világbajnokság döntő mérkőzésére tervezett magyar csapat első pályára lépő játékosát. És a szocialisták mellett a Demokratikus Koalíció sem tudta beváltani Gyurcsány Ferenc csillagháborús tervét, hogy a baloldal vezető erejévé váljanak.

A közvélemény-kutatások valóban ezt mutatják, de a választásokig még változhat a helyzet.

Ha valamilyen természeti katasztrófa folytán nyerne az MSZP, és Botka László miniszterelnök lenne, akkor a magyar települések úgy néznének ki, mint 2015 nyarán néhány hétig a Keleti pályaudvar és környéke. Botka saját maga mondta el, hogy le akarja bontani a magyar határokat védő kerítést, és arra is jól emlékezhetünk, hogy Szegedet migránssimogató városként reklámozta. Mindenki tudja, milyen rettenetes dolgokra számíthat, ha ők kerülnek hatalomra.”

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. szeptember 03. 22:32
Fürtomi hazudik,mint a vízfolyás,vérfideszes.
koronaszepe
2017. szeptember 03. 12:37
Ahogyan egyik kedves gyerekkori barátom szokta volt mondogatni; Tamás, csak azért nem mondom, hogy szopjál le, mert attól tartok, hogy élveznéd, és azt nem szeretném! Dojcs a Fidesz hajdúpétere...
he-he
2017. szeptember 03. 07:12
Elolvashattuk tompika agyi maszturbációját-faszság az egész.
noMores
2017. szeptember 02. 23:16
Tomikám, talán többet fognak lopni, mint ti??? AZ KIZÁRT! Ennyit még soha senki, értéd, még Rákosi sem bírt rabolni, mint ti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!