A ciklus végéig nem léphet be a Parlamentbe László Petra

2017. november 23. 11:28

Nem léphet be a Parlamentbe, sem az Országgyűlés Irodaházába László Petra, a pestisracok.hu munkatársa a parlamenti ciklus végéig, mivel viselkedésével súlyosan megsértette Szilárgyi György jobbikos képviselőt és az Országgyűlés méltóságát – tájékoztatta az MTI-t csütörtökön az Országgyűlés sajtófőnöke.

2017. november 23. 11:28

Nem léphet be a Parlamentbe, sem az Országgyűlés Irodaházába László Petra, a pestisracok.hu munkatársa a parlamenti ciklus végéig - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön az Országgyűlés sajtófőnöke. Szilágyi Zoltán a döntést azzal indokolta: László Petra hétfőn egy interjú készítése során szóváltásba keveredett Szilágyi György jobbikos képviselővel az Országház folyosóján, az operatőr pedig viselkedésével súlyosan megsértette a képviselőt és az Országgyűlés méltóságát, megnyilvánulása összeegyeztethetetlen volt a parlamenti sajtótudósítói tevékenységgel

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője hétfőn számolt be arról, hogy kezdeményezi a házelnöknél, tiltsák ki a Országházból László Petra újságírót, aki - mint elmondta - nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette Szilágyi György jobbikos képviselő édesanyját a parlamentben. A döntés ellen a házelnöknél lehet fellebbezni.

(MTI)

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. november 24. 17:30
Azért lophat gátlástalanúl a felcsúti cigány és bandája mert Polt Péter, a fideszes főügyész megvédi őket akármilyen mocskos dolgot művelnek. 2012 szeptemberében a Jobbik tiltakozott, amiért a Központi Nyomozó Főügyészség bűncselekmény hiányában elutasította a Mansfeld Péterre is halálos ítéletet kérő Mátsik György volt ügyész elleni feljelentést azzal az indoklással, hogy tette abban az időben nem minősült bűncselekménynek. Puszta véletlen, hogy Polt Péter apja, Polt Miklós a Kádár-éra alatt a Legfőbb Ügyészségen a bírósági főosztály örökös vezetője volt. POLITIKAI ÜGYEKBEN VÉRBÍRÓKÉNT HALÁLOS ÍTÉLETEK MEGHOZATALÁBAN IS RÉSZT VÁLLALT. Forrás: https://kuruc.info/r/7/144273/ Tetves, mocskos, hazaáruló fidesz söpredék! Kommunista gyilkos kölkéből csináltok főügyészt és birka módra megjátszátok minta nem tudnátok amit ezek műveltek. Mocskos hazaáruló kommunisták vagytok, bárminek is hazudjátok magatokat.
Mindjárt
2017. november 24. 12:33
Gondolom, hogy azok a fidesz birkák akik nem értik, hogy miért tiltották ki ezt a kurvaanyázó ribancot talán jobban megértenék ha egy ellenzéki operator a disznófejű vajdájukat kurvaanyázna. Talán meg is tapsolnák?
Bolond Istók
2017. november 24. 12:26
Ez egy faszság, hogy kitiltották!
Qsza
2017. november 23. 20:23
Egyvalami biztos: László Petra egy tökös nő. Nem úgy persze ahogyan most divat, hanem átvitt értelemben. Én megemelem előtte a kalapom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!