Tuzson Bence: Az ENSZ-ben is jelen van a Soros-terv

2018. január 26. 21:43

Az államtitkár szerint egy olyan javaslatcsomag készül az ENSZ-ben, amely „kísértetiesen hasonlít Soros György tervére”.

2018. január 26. 21:43

Az ENSZ-ben kezd erősödni a migráció támogatása, egy olyan javaslatcsomag készül, amely „kísértetiesen hasonlít Soros György tervére” – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában. Tuzson Bence kifejtette: Kofi Annan korábbi ENSZ-főtitkár már évekkel ezelőtt is a migráció mellett érvelt.

Ez most az ENSZ-ben „szintet lépett”. Egy olyan csomagon dolgoznak, amelynek célja a migráció felerősítése a világban. Azt szorgalmazza, hogy az országok nyissák meg határaikat, bontsák le a jogi határzárakat, továbbá részesítsék előnyben azokat a szervezeteket, amelyek erősítik a migrációt – mondta. Ez Magyarországnak, de Európának sem érdeke. Ez a folyamat egész Európa kultúráját fogja szétverni – fogalmazott az államtitkár.

Tuzson Bence felhívta a figyelmet arra is, hogy ezek ráadásul tagállami, nemzeti kérdések. A nemzeti kultúrák meghatározása, az, hogy meghatározzuk kikkel akarunk együtt élni, a nemzeti hatáskörbe tartozó kérdések – közölte.

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár annak kapcsán, hogy Soros György már meg is szólalt a magyarországi országgyűlési választás előtt azt mondta: Soros György „igaztalan vádaskodással illette a magyar kormányt”, erre számítottak és a jövőben is számítanak rá. 

Tuzson Bence leszögezte: abban a kérdésben, hogy Magyarország déli határán kerítés álljon, hogy megvédjék a magyar embereket, hogy Magyarország védje meg saját magát, „nem lehet kompromisszumot kötni, akárki akármilyen támadást indít az ország ellen”.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2018. január 27. 17:02
Soros kutyái úgy ugatnak mintha nem is Soros kutyái lennének Csoport kép a Soros-kegyelt fideszesekről https://kuruc.info/galeriaN/2012/sorosakademiafidesz170928_01.jpg?&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201712 A Soros és kedvenc tanítványa és kutyája: http://magyarnarancs.hu/data/cikk/10/47/11/cikk_104711/20101029orbanvikt8.jpg?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201711
Max Wünsche
2018. január 27. 14:02
A Soros már a spájzban van.
noMores
2018. január 27. 01:20
Magyarorszag agyremorszag.
áfonya
2018. január 27. 01:01
Ballibsik minél erőteljesebben kampányolnak annál jobban a hazugságokba bele zavarodnak .....Médiájuk hiteltelenné válik .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!