Elhunyt Demján Sándor

2018. március 27. 17:14

Demján Sándor elhunyt – közölte a Gránit Pólus csoport a család tájékoztatása alapján.

2018. március 27. 17:14

Demján Sándor 1943. május 14-én született a Szatmár megyei Börvelyen. Szakmai karrierjét 1965-ben, a Fejér Megyei ÁFÉSZ-nél kezdte. 1973-ban ő indította a Skála áruházláncot, 1986-ban megalapította a Magyar Hitelbankot.

Nevéhez fűződik a Gránit Pólus Csoport, a Gránit Bank, a TriGránit Csoport megalapítása, valamint a 2003-ban létrehozott Prima Primissima Díj.

Ő volt a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének ügyvezető alelnöke és az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség elnöke. 2013-ban a Magyar Érdemrend Nagykeresztjével tüntették ki.

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Georgios Kyriacos Panayiotou
2018. március 28. 12:04
Gondolom Demján is teríteni akart ,csak annak nem volt annyi esze ,hogy bebiztosítsa magát...
Georgios Kyriacos Panayiotou
2018. március 28. 12:01
Hogyan is lehet rejtélyes körülmények között meghalni? Az azt jelenti,hogy valahol csak holtan találják. Hanyadik rejtélyes haláleset ez már a fidesz-közeli nagyembereknél? Még most volt ez a síbalesetes ,oszt már megint. Az is lehet ,hogy már a csengeri asszony sem él... :( Egyre többen vannak ,akik túl sokat tudnak,túl kritikusak ,és van mit félteniük ezeknek,ezért április 8-ig már nem lehet kockáztatni újabb botrányt...
Georgios Kyriacos Panayiotou
2018. március 28. 11:56
egy öregember volt, aki eleinte tényleg hitt orsósnak,aztán már,de ugye már késő volt. Megfogalmazott egy kritikát,és erre rejtélyes körülmények között ,valami letelepedési kötvényes migráns eltette láb alól... "rejtélyes körülmények között elhunyt".... hogy? -Jó persze mindjárt jön a magyarázat tuggyuk....
khomeini
2018. március 28. 09:06
Demján sok pénzemmel lóg, de ez most már múlt idő. Nem tudok megrendülni a halálán. Mások becsapásával gazdagodott. A körbetartozások elleni küzdelem pápája semmivel sem volt jobb a deákné vásznánál, pont ugyanúgy tartozott azoknak, akikkel dolgoztatott, mint azok, akiket ostorozott ezért. A végén mindig az szívta meg, aki a tényleges munkát elvégezte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!