Csehországban sikeres magyar médiavállalkozó is bejelentkezhetett a Magyar Nemzetért

2018. április 11. 12:22

A Kreatív információi szerint Milkovics Pál is bejelentkezett a Magyar Nemzet, a Heti Válasz és a Lánchíd Rádió megvételére Simicska Lajosnál.

2018. április 11. 12:22

A Kreatív információi szerint Ungár Péter LMP-s politikus mellett Milkovics Pál is bejelentkezett a Simicska Lajos által tovább nem finanszírozott médiumok – így a Magyar Nemzet, a Lánchíd Rádió és a Heti Válasz – megvételére.

Milkovics korábban a TV2 Aktív című műsorának riportere volt, majd másfél évig az RTL Klub Reggelijének főszerkesztőjeként dolgozott. Huszonnégy évesen műsorgyártó céget alapított, Finnországban tévét indított, majd a cseh piacra lépett, az állatos Mnau TV és a főzős Mnam TV fűződik a sikeres médiavállalkozó nevéhez, ezen csatornák testvéreit Magyarországon is el szeretné indítani Vau TV és Nyamm TV néve. Emellett Milkovicsnak élelmiszeripari érdekeltségei is vannak Csehországban, a tőzsdén is aktív. Az újság kérdésére Milkovics sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta, hogy benyújtotta vételi szándékát Simicska Lajos felé.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eresgé
2018. április 12. 04:20
sokkal jobban zavart amikor par eve atallitottak erre a ballib gagogasra, ma mar nem zavar es nem is erdekel - leszoktam rola. Az az ember (Simicska) aki szivbaj nelkul aldozta fel a lapot a sajat egoja oltaran - egy nulla - aki nem tudja, soha nem is tudta mi az, hogy ertek, egy alkoholista senki akit kivakartak a disznoolbol, de mindig ugyanaz a kanasz maradt.
balbako_
2018. április 11. 15:53
Olyan vegye meg, akinek nagyon sok kidobni való pénze van. A jelenlegi újságírói úgy lejáratták a lapot, hogy szinte reménytelen talpra állítani.
Natali
2018. április 11. 15:43
Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Olyan embert keresek, aki meghív engem. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/iykWCV oldalon Ezen az oldalon is elérhetőek a kapcsolati adatai
OberEnnsinnen
2018. április 11. 13:59
éN NEM BÁNOM, CSAK cOHN-bENDITET TARTSÁK TÁVOL...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!