Megszűnik a Lánchíd Rádió, a Magyar Nemzetet Ungár Péter veheti meg

2018. április 10. 10:21

Simicska Lajos döntött: nem finanszírozza tovább a két médiumot, a Magyar Nemzet megvételére Ungár Péter LMP-s politikus jelentkezett be. A Hír TV nem szűnik meg, a Heti Válasz sorsa kérdéses.

2018. április 10. 10:21

Simicska Lajos döntött: nem finanszírozza tovább a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót – adja hírül az Index.

A Magyar Nemzet finanszírozási problémái miatt, a tulajdonosok döntése alapján 2018. április 11-től a kiadó beszünteti médiatartalom-szolgáltatási tevékenységét, így megszűnik a Magyar Nemzet napilap és annak online verziója, az mno.hu. A 80 évvel ezelőtt alapított Magyar Nemzet napilap utolsó nyomtatott száma holnap, 2018. április 11-én jelenik meg” – közölte a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. A Lánchíd Rádió Kft. eközben közölte, hogy éjfélkor elhallgat a Lánchíd Rádió: „A Lánchíd Rádió finanszírozási problémái miatt, a tulajdonosok döntése alapján 2018. április 11-től a társaság beszünteti médiaszolgáltatási tevékenységét, így 2018. április 10. éjfélkor elhallgat a rádió adása”.

Az Index úgy tudja, a Heti Válasz sorsa is kérdéses, Simicska azt üzente nekik, hogy keressenek maguknak új befektetőt. A Hír TV nem szűnik meg, de racionalizálások várhatók.

FRISSÍTÉS: A Mérce adja hírül, hogy Ungár Péter frissen megválasztott LMP-s képviselő ma tárgyalásokat kezd a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. megvásárlásáról, így van esély arra, hogy a lap tovább éljen.

 

Összesen 647 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alphaville
2018. április 11. 08:40
Emlékezzünk csak: 2002-ben miután nyertek Medgyessy D209 elvtársék, a MN nyomdája drasztikusan árat emelt nekik. Teljesen megszűntek az állami hirdetések is. Az állami intézmények sorra lemondták az újságot, helyette dupla mennyiségű népszavát, népszabadságot rendeltek. Akkor az olvasók, előfizetők mentették meg a lapot tömeges előfizetésekkel és lapvásárlásokkal, pedig 95 forintról 145 forintra kellett emelni az árat.
Natali
2018. április 10. 21:56
Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Olyan embert keresek, aki meghív engem. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/iykWCV oldalon Ezen az oldalon is elérhetőek a kapcsolati adatai
Edvind Johnsson3.0
2018. április 10. 20:10
Ez a faszkalap a pénzét nemesebb célra is fordíthatta volna.
kerekes
2018. április 10. 19:58
Tüncizzünk liberók, megyek én is a barom, alkoholista g..i háza elé, éljen a demokrácia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!