Magyar Hang néven éled újjá a Magyar Nemzet

2018. május 03. 14:28

Május 18-tól Magyar Hang néven, hetilapként működik tovább a Magyar Nemzet a Zoom.hu értesülései szerint.

2018. május 03. 14:28

A Zoomnak azt nyilatkozta György Zsombor, a Magyar Nemzet utolsó főszerkesztő-helyettese: „Május 8-tól kijövünk a nulladik számmal, a parlament előtti tüntetésen 20 ezer példányt árulunk majd, kézből. Május 18-tól pedig hetilapként, Magyar Hang néven élünk tovább.”

„Épp most jövök a Magyar Postától, megegyeztünk, május 18-tól előfizetéssel szállítják az olvasókhoz, ennek díja 450 forint lesz. Az utcai áruspéldány pedig 500-ba kerül, péntekenként jelenünk majd meg” – nyilatkozta a Zoomnak György Zsombor.

Az újságíró hozzátette, hogy a törzscsapat 20-25 emberből áll majd, külsősökkel is számolnak, de mindenki a Magyar Nemzet volt munkatársa. Olyan ismertebb nevek is velük tartanak, mint Torkos Matild, Szerető Szabolcs, Lukács Csaba, Puzsér Róbert és Marabu. 

Az első időszakban mindenki társadalmi munkában dolgozik majd a 24 oldalas újságon. Tematikája hasonló lesz, mint az az egykori szombatonként megjelenő Magyar Nemzet Magazinnak, kicsit több közélettel és politikával. A lapot Pozsonyban nyomják majd, egyelőre közösségi finanszírozásban gondolkodnak, befektető nem áll mögöttük.

Az online felületük már él, www.magyarhang.org-ként lehet őket megtalálni, itt egyelőre az előfizetésről tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

(MTI)

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2018. május 06. 00:50
1. Jobb lenne a Magyar Hangzat. Jobban "hajazna" az eredeti lap címére. :-) 2. Ha mindenképpen egytagú második szót akarnak, akkor a lap jellegét jobban jelezné Magyar Fing. Ezzel a Simicska-irányvonal folytonosságára utalnának. :-) 3. Ha meg a Hang-hoz mint utónévhez ragaszkodnak, javasolnám az Szirén Hang-ot, vagy Elhaló Hang-ot. Utóbbi a lap hosszabb távú sorsát előlegezné meg. :-)
Nicolas
2018. május 06. 00:18
A nővéreim árat fizetnek az interneten 128 és 217 euró között óránként. 3 hónapig dolgozik, de a múlt hónapban 28497 eurót ért el, és csak pár óra van az interneten. ez az oldal ... >>>>>>>>>>>> https://goo.gl/yWNPyY
1istvan
2018. május 05. 08:56
nem tom miért ez a sok bukj rá jel. ha inditanak, legyen. azt mondták főleg az olvasók fogják eltartani. de legyenek benne a hirdetők is. mármint az eltartásban. ha megélnek, mondják a magukét ha akarják. oszt kíváncsiak lesznek rá vagy nem.... én nem veszek egyet se ezt most megigérem. a leendő újságírói lesimicskázták nálam magukat.
marós
2018. május 05. 08:25
Azt már bízonyítottátok, hogy az írás nem megy valami fényesen.Keressetek munkahelyet, a munkától nem kell félni, nem fog fájni, de meg lehet belőle élni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!