„Forradalmat kell kirobbantani” – az MSZP majálisán jártunk (videó)

2018. május 01. 20:11

Az „agymosott” fideszes szavazókról, a parlament elfoglalásáról, a polgárháborús hangulatról és a Ceaușescu-házaspár kivégzéséről is szó esett az MSZP majálisán, ahol a párt szavazóival, valamint Kunhalmi Ágnessel és Lendvai Ildikóval beszélgettünk.

2018. május 01. 20:11
Kereki Gergő
Kereki Gergő

Ha május elseje, akkor MSZP majális.

Stábunk ellátogatott a szocialista párt május elsejei rendezvényére, ahol a párt szimpatizánsait, valamint Kunhalmi Ágnest és Lendvai Ildikót kérdeztük az Orbán-kormány leválthatóságáról, valamint arról, hogy jobb volt-e az élet Magyarországon a Kádár-rendszer alatt, mint ma.

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. május 04. 14:13
Az ilyen sztahanovistáktól mentsen meg bennünket..... Talán a feje alatt tartja a pisztolyát, bőrkabátját még mindig!!!
fogas paduc
2018. május 03. 11:30
A kádár rendszerben egy dolog volt a jobb, a mostanihoz képest. Még pedig az, hogy akkor fiatal voltam.
syphax
2018. május 03. 06:32
A jelenlegi ellenzék segghülye--valamelyest kivéve ebből a Jobbikot, mert ők okosabbak. Még MINDIG NEM LÁTJÁK A HATÖKRÖK, mi segitene rajtuk? HELYIEKBŐL, HELYBEN ISMERT emberekből kell kiépiteni-újraépiteni magukat!!! Nem pedig "lejárni Pestről" agitálni--az szart se ér. Ha HELYIEKET nem találnak, nem épitenek föl, akkor még 2030-ban is ott lesznek, ahol most vannak!!!
nyugalom
2018. május 02. 13:38
Tetszettek volna elmenni szavazni! Forradalom? Lehet tüntetni a kedvenc vezetőik háza, székháza előtt, de ha ilyenek a vezetőitök, ne a kormányt és a Fideszt szidjátok! Ha ilyenek vagytok, ki változtasson a helyzeteteken? Orbán csináljon helyettetek is ellenzéket? Ha annyira elégedetlenek vagytok, ne élvezzétek a kormány kedvezményeit, küldjétek vissza, biztos sért benneteket! Fletóhoz, ágikához, karácsonyhoz lehet fordulni - sok szerencsét ennek a sok szerencsétlennek - vagy ahogy fletó mondta:el lehet menni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!