Atombomba

2018. június 07. 10:01

Simicska tényleg ledobta az atombombát...

2018. június 07. 10:01
Schiffer András
Schiffer András

„A Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió után a Heti Válasz is bezár. Simicska tényleg ledobta az atombombát, csak nem akkor és nem oda.”

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
terra
2018. június 08. 10:10
Nincs itt semmiféle atombomba, a képlet ennél jóval egyszerűbb. A hatalom köreiből kipöckölt Simicska egy üzletember, aki vissza akart kerülni a hatalom közelébe. Rendelkezett egy sor olyan eszközzel, amit fel lehet használni a politikai kampányban (hirdetési felületek, médiumok és pénz). Keresett egy politikai pártot, amit a céljaira használni tudott és meg is találta a Jobbikot. Vonával felépítették a stratégiát, amivel reményeik szerint a Jobbik, és rajta keresztül Simicska bekerül a hatalom belső köreibe. Nem jött be, Simicskának pedig nincs rá racionális indoka, hogy további négy évig fenntartsa az egész veszteséges média kócerájt. A kis hatósugarú MN-t, a HV-t már dobta, a Hírtv-t és az Indexet egyelőre fenntartja, hátha kap rá egy jó ajánlatot a jövő évi választások (EP, önkormányzati) miatt. Látni lehet azt is, hogy a megmaradt Simicska-médiumok óvatosan nyitnak Toroczkaiék irányába is számítva arra, hogy az önkormányzati választáson egy új pártként fognak indulni és vevők lesznek a hirdetési felületekre, esetleg megszerzik néhány település irányítását, ahol Simicska cégeinek is akad majd néhány jó üzlet.
__Y__
2018. június 08. 09:42
Schiffer, a kis lájkvadász...
Lion
2018. június 07. 17:16
Az atom az lenne ha az indexet is lebombázná. Nem fogja.
lazio154
2018. június 07. 16:55
Gondolja valaki, hogy a Lajos rácok mögé kiván jútni. A gazdasági büncselekmények elévülési ideje 5 év. A g nap kissé több mint 3 éve volt. Viktor helyében azonban a következő 2 évben is nyugtalan éjszakáim lennének. .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!