Távozik a főszerkesztő a Zoomtól

2018. szeptember 25. 11:30

A Zoom.hu közleménye szerint átszervezések lesznek az újságnál.

2018. szeptember 25. 11:30

Kustánczi Norbert, a Zoom.hu főszerkesztője szeptember végére távozik a laptól. Újságíróként szerzett tapasztalatait máshol szeretné kamatoztatni a jövőben – közölte a Zoom. Távozása saját döntése, személyes ambíciója. Októbertől kezdve az eddigi főszerkesztő-helyettes, Farkas Csilla veszi át a főszerkesztői pozíciót. Az újságírónő 2013 és 2017 között a 24.hu felelős szerkesztőjeként dolgozott.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a Zoom.hu független újságként – másfél éves fennállása során – teljesítette azt az elvárást, hogy a hazai online nyilvánosságban egy ismert, tartalmaival annak értékét növelő, kiegyensúlyozott portál legyen” – írják.

Hozzátették, hogy több sajtóorgánumban megjelent híresztelésekkel szemben, a Zoom.hu átszervezésének okai többek között abból adódnak, hogy vezetőváltás történik az újságnál.

„Elgondolkodtató és szomorú, hogy az egyre szűkülő médiapiaci lehetőségek időszakában több médiapiaci szereplő a konkurenciaharc alantas eszközeihez nyúl, hogy egy konkurens lapot lejárasson és ellehetetlenítsen” – véli a Zoom.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luga
2018. szeptember 25. 15:20
Van, akinek elég esze van, bele sem kezd új internetes hírportál létesítésébe, mert telített a piac. Még egy balliberális megmondó portálra a kutya sem kíváncsi. Garantált a bukta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!