Dobrev Klára is vehetne egy nyelvtankönyvet

2019. március 22. 13:41

Van még mit gyakorolni!

2019. március 22. 13:41

Dobrev Klára újabb facebookos bejegyzéssel örvendeztette meg követőtáborát, a néhány soros szövegbe azonban több helyesírási hiba is becsúszott. Ön hányat talál meg? 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2019. március 24. 16:13
UGYAN már! "Dobrev Klára is vehetne egy nyelvtankönyvet" AZ meg minek ezeknek? Hm....?
Venn
2019. március 24. 11:12
Á, lom ez az egész unió! Igaz, klári????
Sulammit
2019. március 23. 18:00
A Szemlőhegy utcai villát vette nyelvtankönyv helyett. A harmadik generációba tartozó Dobrev Klára, akinek az apja a bolgár titkos-szolgálat vezetője volt és egyben Apró Antal unokája a 159 négyzetméteres „szociális bérlakást” 23 éves korában, egyedülállóként vásárolta meg 1995-ben a kerületi önkormányzattól kevesebb mint 9 millió forintért. A vételár 10 százalékát kellett készpénzben fizetni, a fennmaradó összegre 25 éves részletfizetési kedvezményt kapott. A tulajdonjog megszerzése után még azon melegében 16 millió forintért eladta az ingatlan hasznosítás jogát a Gyurcsánnyal közös családi vállalkozásnak, a Fittelina Kft.-nek, majd megindult az uszodaberuházás… A 102 négyzetméteres Jahner-Bakos-féle házrészt Apró Piroska, Apró Antal lánya vette meg Gyurcsány Ferenc 1996-ban költözött be a Szemlőhegy utca 42.sz. rezidenciába: a nyilas, a kommunista, majd a vadkapitalista zabrálás örökségébe. A jobb oldali telek a Kádáré volt… hátsó kis kertkapuval Apróék felé… (mellesleg, az Apró villa földszintjén élt – anno – az ötvenhatosokat elítélő vérbíró is). Bal felső sarkától pedig, srévizavé, egy utcával feljebb, a Vérhalom és Cserje u. sarkán található az ország maffiafőnökének, Vizoviczky Lászlónak a villája…(!)
nyugalom
2019. március 23. 13:39
Véletlenül elégtek azok a fránya diplomák, munkák, számlák, levelezések.... klárika selypitve siet gazsulálni odakint, már játsza a megkerülhetetlen politikust! Kapott is elég pénzt, no de többet akarnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!