Patkányozás: olajat önt a tűzre az MSZP a szakértő szerint

2019. április 30. 11:26

A Fidesz etikussága azonban nem megkérdőjelezhető az ügyben.

2019. április 30. 11:26

Ez egy hiba volt (…), kapitális hiba – mondta Bangóné patkányozása kapcsán Perlaky-Papp József kríziskommunikációs szakember, a Metropolitan Egyetem docense.

A szakember úgy véli, jelen esetben egy klasszikus krízisről beszélünk és az MSZP rossz kríziskommunikációt alkalmazott, pedig Bangóné elsődlegesen az interjú adásakor „nem volt fegyelmezett, éberséghiányt tapasztalhatunk”.

Az elemző szerint érthető, hogy erre kampányt épít a Fidesz, és az etikai létjogosultság kapcsán felveti a kérdést: etikus lenne-e, ha a Fidesz nem próbálná megvédeni a szavazóit, nem kéri ki magának, hogy nem erről van szó.

A szakértő szerint a szocialista pártnak hűteni kellene a témát, míg most hevíti azt, így olyan, mintha olajat öntenének a tűzre.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2019. május 01. 12:17
Nagy szerencse, hogy akik nem patkányoznak, jobban tisztelik a másik oldalt... Mint ahogy az is, hogy aki nem mondja, hogy hazudott, soha nem is hazudik... De különben pont tölem érdemes türelmes kommunikációt tanulni.
catalina9
2019. április 30. 18:21
Bangóné elsődlegesen az interjú adásakor „nem volt fegyelmezett, éberséghiányt tapasztalhatunk”. be szép...szerintem egyszerűen tahó...
huczibor
2019. április 30. 17:14
22[[_Itt találsz mezteleen lányok itt van a városodban: Tiny.CC/Lanyok
enes
2019. április 30. 13:34
BB Ildi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!