Bohóc vs. ellenzéki képviselők – cirkusz az MTVA előtt

2019. szeptember 30. 10:55

Varju László és Hadházy Ákos Papp Dániellel tárgyalt.

2019. szeptember 30. 10:55

A Mércén elhangzottak szerint hétfőn többre jutottak az ellenzéki képviselők, mint pénteken, ugyanis bejutottak a közmédia épületébe, ahol is a vezérigazgatóval tárgyaltak.

Természetesen most is volt némi cirkusz: megjelent ugyanis egy bohócnak öltözött férfi, aki labdázni szeretett volna az ellenzéki képviselőkkel (1:34-től a fenti videóban).

Ő később, miután ez a terve nem sikerült, leginkább Hadházy Ákossal beszélgetett. Ami néha egyoldalúra sikeredett, bár Bősz Anett folyamatosan bekiabált oldalról, hogy „az úr menjen a cirkuszba”, és hogy „bohócnak sem jó”, bár nagyon viccesnek „találta”.

A bohóc egyébként nyugdíjemelést követelt a kamerák előtt, az ellenzéki képviselők szerint az MTVA-ban marad a hírhamisítás, és nem lesz Tarlós-Karácsony-vita.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balsors
2019. szeptember 30. 21:08
Ez meg van a libsiknek? https://mandiner.hu/cikk/20181212_antall_jozsef_letiltott_beszede
ThunderDan
2019. szeptember 30. 18:41
Húúú, ez nagyon kemény! :)))))) Kedvenc részem, amikor Harangozó elkezdi, hogy Papp Dániel nagy utat tett meg a Jobbiktól... (mire a közbeszólás: "Most mi a baj Jobbikkal? Együtt vagytok a Jobbikkal!")
cutcopy
2019. szeptember 30. 15:15
Mind megtette, mind elmondta ugyanazt, most már biztos, hogy ezek csak klónok..
Jason Bourne
2019. szeptember 30. 14:36
Na mi van, mégis független a bíróság? Már nem Orbán cselédei?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!