Jávor Benedek a CEU-n indít kurzust

2019. október 07. 10:48

Segítőtársai is lesznek, Stumpf András és Bajomi-Lázár Péter személyében.

2019. október 07. 10:48

A Párbeszéd volt EP-képviselője hétfőn jelentette be, hogy oktatni is fog, mégpedig napjaink egyik legfontosabb szabadságából, a média szabadságáról: „Örömmel jelentem, hogy a CEU Bibó István Szabadegyetem keretén belül Bajomi-Lázár Péterrel és Stumpf Andrással közösen kurzust indítunk a médiaszabadság helyzetéről Közép-Kelet-Európában!” Így már rögtön kiderül, hogy nem csak ő lesz a kurzus mögött, hanem Stumpf András, a Válasz Online munkatársa, valamint Bajomi-Lázár Péter, akinek a neve azért lehet ismerős sokaknak, mert két évvel ezelőtt egy beszédében Bayer Zsolt halálát „kívánta”.

Természetesen azért elárul egy-két mondatot arról is, hogy mit terveznek a kurzus alatt: „Hogyan lehetetlenül el az értékelvű újságírás a politikai elvárások nyomása alatt? Hogy néz ki a kormányzati propagandabirodalom tartalmilag, és mennyire uralja a magyar médiapiacot? Miként válhat érdektelenné, sőt ellenséggé a konzervatív minőségi újságírás is? Mik az EU lehetőségei ebben a helyzetben? Mit kéne tenni?”

Azt már előre megígéri, hogy jó lesz – ilyen társak és téma mellett minden bizonnyal ezt az ígéretét könnyen beváltja majd.

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trouposed
2019. október 09. 17:06
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Kegyes urunk Karolus
2019. október 08. 07:39
A CEU pont megfelelő hely lesz a hazaáruló fajtádnak.
Zsolt75
2019. október 07. 22:45
Szegény. Bécsbe kiautózni naponta...
mucsay
2019. október 07. 21:10
legalább nem az eltén vagy a pázmányon, tehát nem mi fizetjük, ahogy a többit, bár gondolom a bajomi odakerül majd. elképesztő hogy ezeknek az egyetemi állások jelentik a szociális hálót. a stumpf pedig, haha, mi a népszavára tippeltünk, ha emlékszik még vki, de ez még sokkal jobb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!