Borbély Ádám: A kispesti baloldal ne a saját zsebébe tömje a pénzt!

2019. december 06. 17:10

Emeli a lakossági adóterheket a XIX. kerület szocialista vezetése.

2019. december 06. 17:10

A baloldali kispesti városvezetés máris lapátolja magának a pénzt. Amíg a baloldal kiárusít és megszedi magát, a lakosságot máris adóemelésekkel sújtják. Üzenjük a baloldalnak, hogy a lakosság pénze nem arra való, hogy a saját zsebüket tömjék! – jelentette ki a Fidelitas budapesti elnöke.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2019. december 08. 15:55
Van-e olyan rendőrkapitány ma Magyarországon, aki elég tökös ahhoz, hogy politikai hovatartozástól függetlenül vizsgáljon ki, egy akár Fideszhez köthető bűncselekményt? Nekem sajnos kétségeim vannak efelől, még ha nem is hiszem, hogy minden rendőr eredendően rossz, esetleg korrupt lenne. A legtöbben egyszerűen megszokták azt, hogy szemet hunynak olyan ügyek felett, amelyet egy NER-hez köthető személy követett el. Felülről leszólnak, hogy ne legyen semmiféle félreértés. Lehet, hogy ezek a rendőrök nem értenek egyet a döntéssel, azonban végső soron cinkosaivá válnak a rendszernek. Már csak azt nem értem, hogy az ilyen emberek – legyen az nyomozó, Polt Péter vagy épp Domokos László – hogyan képesek a tükörbe nézni reggelente? Mert nekem biztosan nem menne. Magyarország az az ország, ahol talán már nincs is olyan állami hatóság vagy ellenőrző szerv, amely ne lenne baráti kapcsolatban a teljes országot behálózó korrupcióval.
Karácsony Szilvi
2019. december 08. 14:20
Igen, ezeket folyamatosan kell csinálni és bemutatni!! Gratulálok Borbély Ádám, csak így tovább!!!!
Béna Géza
2019. december 08. 10:17
Na nehogy mán, eljött az aratás ideje most "kaszálnak"
BossN
2019. december 08. 00:09
A lopás maffiadszocialista szokás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!