Minden pap pedofil? Hagyjuk már, Péter!

2020. január 30. 13:35

Niedermüller Péter – mindnyájunk élő lelkiismerete – gyakorlatilag lepedofilozta a teljes klérust meg az összes katolikus iskolában oktató tanárt.

2020. január 30. 13:35
J.T.

„Niedermüller Péter – mindnyájunk élő lelkiismerete – gyakorlatilag lepedofilozta a teljes klérust meg az összes katolikus iskolában oktató tanárt – figyelmeztet a Mandiner. Nem ma és nem tegnap, hanem jóval korábban, de ez talán mindegy is most.

A dolog meglepő és természetes egyszerre.

Meglepő, hiszen az ember tényleg heroikus kitartással nem érti, mégis hogy veszi valaki a bátorságot efféle megnyilvánulásokhoz amúgy agyszervileg és morálisan, nevezzék bár Péternek vagy bármi másnak – másrészt meg persze, sejteni lehetett az első pillanattól fogva, hogy aki fehér keresztény heteró férfi rémeket lát az ATV stúdiójában hétköznap délután a Columbo előtt alig pár órával (és esze ágában sincs bocsánatot kérni), 

abban bizony a habitus szintjén vert tanyát a megátalkodott hülyeség,

és máshol is potyogtat szépen.

Na de itt van a kép és a szöveg, amiről beszélnénk:

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ezen kellett volt tehát egyetértőleg nevetgélni, ezen a képen,

komoly és bölcselő értelemmel megáldott arccal,

ezt lájkolgatták Péter atomvillanás-tekintetű fb-os követői 2010 márciusában (szép hónap volt, langyoskás, szerettük).”

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. február 02. 14:20
Jó ha minden katolikusellenes akaposan megfontolja mielőtt hülyeségeket beszél és ír: HA AZ EGÉSZ VILÁGON FÖLSZENTELT KATOLIKUS PAP--SZERZETESPAP, "VILÁGI PAP"--1 TIZEZRED RÉSZE--TEHÁT: 1/10 0000 RÉSZE PEDOFIL LENNE, MÁR NEM LENNE KATOLIKUS OKTATÁSÜGY, NEM LENNÉNEK KATOOLIKUS ISKOLÁK!!! AZ ELISMERTSÉGÜKRŐL ÉS SZÜLŐI MAGYRABECSÜLTSÉGÜKRŐL MÁR FÉL SZÓT SEM EJTVE.
BőröndÖdön
2020. január 31. 00:14
Egy pedofil pap is sok,te,szerencsétlen!
Da Vinci
2020. január 30. 19:56
Lelkiismeret? Egy közönséges bűnöző! Niedermüller Péter tartozásokat hagyott maga után és tolvajként menekült el Berlinből https://m.origo.hu/itthon/20180216-niedermuller-peter-futasa-berlinbol.html
ezüsthegy
2020. január 30. 19:55
Egy biztos, hogy ma a katolikus egyháznak van a legnagyobb befolyása a magyar politikára. Lassan eljutunk oda, hogy tényleg csak Budapest-Esztergom fogja irányítani az országot és a tízparancsolat fog gyógyítani bennünket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!