Győrfi Pál: Boldog Húsvétot!

2020. április 13. 11:27

„Kedves Lányok, Hölgyek, Anyák és Nagymamák, akiket idén nem tudunk személyesen köszönteni! Ez a százszorszép most Önöket képviseli, a vízcseppek pedig jelképezzék a tavaszt, és az életet. Boldog Húsvétot! Vigyázzunk egymásra!” – fogalmazott ünnepi köszöntőjében Győrfi Pál.

2020. április 13. 11:27

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hesperia
2020. április 13. 14:56
Hát ez borzasztó aranyos! Nagy pirospont érte az eü.-főkommunikátor úrnak!
zakar zoltán béla
2020. április 13. 13:45
Más- egy példa a "világból": Vadhajtások: Orbán Viktor: A kölni a fiókban marad/ 444-Index...Átirat: Orbán Viktor a kölni fiókban marad....
zsoltkom2
2020. április 13. 13:27
Boldog karácsonyt! "A KKDSZ elfogadhatatlannak tartja azt a törvénytervezetet, amely alapján a kulturális területen dolgozók (könyvtárosok, múzeumi és levéltári munkatársak többek között) elvesztenék közalkalmazotti jogállásukat. Különösen felháborítónak tartja a szakszervezet, hogy a kormány a húsvéti munkaszünet idejét adta meg nekik, hogy véleményezzék a tervezetet. Ezzel kapcsolatban így fogalmaz az elnökség: "A "jó stílusérzékkel" húsvét ünnepének előestéjén, az utolsó vacsora napján az érdekképviseletekhez véleményezésre eljuttatott tervezet, ha megvalósul, valóban a kulturális szolgáltatások utolsó vacsorája lesz, melyet logikusan csak a kivégzés követhet."" https://bit.ly/2Xw6XOQ
Nehidd El
2020. április 13. 11:33
És drukkoljunk azokért az idősekért, akiket Karácsony megfertőzött, meg azokért is, akiket még nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!