Informátor: Komoly gazdasági károkat okoz a koronavírus

2020. április 03. 21:48

2020. április 03. 21:48

„A koronavírus nemcsak egészségügyi kockázatot jelent, hanem már most látszódik, hogy hatalmas károkat okoz a gazdaságban is. Az elmúlt évtizedekben még nem történt olyan, hogy komplett gazdasági ágazatok az egyik napról a másikra teljesen leálltak. A járvány következményei először a turizmusban mutatkoztak meg, hiszen az emberek nem utaznak, a legtöbben még a lakásukat sem hagyják el. Illetve a védekezés miatt meg kellett hozni olyan döntéseket, amelyek komolyan korlátozzák az ágazat szereplőit. Ezzel nagyon nehéz helyzetbe kerültek a szállodák, az éttermek, de még a taxisok is” – derül ki az Informátor pénteki adásából.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. április 04. 08:53
Erre egyedül jöttek rá ?! :)
JMoflicheque
2020. április 04. 07:45
"Hatalmas károkat okoz a gazdaságban" Rájött az okos riporter! Több, mint egy hónapja ezt már bejelentette pirított délmagyar miniszterelnökünk a tv-ben. Arra is tett utalásokat, hogy milyen intézkedéseket hoznak ennek csillapítására. A gazdaság újraindítására. /Azt, hogy ezek mennyire lesznek jó döntések, azt majd elemzik azok, akik túlélik a válságot!/ JÓ REGGELT!!
Menhetten
2020. április 04. 06:57
Egész Európában, sőt a világ legtöbb országában igyekeznek az embereken segíteni, pl a csehek is az adósságok visszafizetésének időpontját 6 hónapra felfüggesztették, minden egyes állam ott segíti a népet, ahol tudja s a mi országunkban még a válsághelyzet javítására befolyó pénz is eltűnőben látszik! És nem elég a vírus, még a forint értékének lezuhanása is nyomás alá helyezi az embereket...hol van a tűrésképesség határa?! S mi jöhet még ezután?! https://forbes.hu/penz/katasztrofalis-hatasa-lehet-a-munkanelkulisegi-hullamnak-10-bol-9-magyarnak-nincs-eleg-tartaleka/?fbclid=IwAR3nnEQV5fJKCzsvVXZLHMgXAlQ5C3oFUsdfVR2zSVEAMVEB-bYEE_a9t7M
Intel
2020. április 04. 05:28
Több tiszteletet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!