Korózs Lajos találkozása a nép hangjával (videó)

2020. április 17. 14:33

„Az a bajod, hogy hülye vagy!”– mondta egy járókelő az MSZP egészségügyi politikusának.

2020. április 17. 14:33

Korózs Lajos a Kossuth téren tartott sajtótájékoztatót, amire a Hír TV stábján kívül felfigyelt egy járókelő is. Az idős ember nem rejtette véka alá véleményét az MSZP politikusáról. A videót az Informátor stábja töltötte fel a műsor Facebook-oldalára.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2020. május 19. 13:07
Olyen buta MSZP-s nincs több, mint Korózs (kóros) Lajos... Undorító!
confitür
2020. április 21. 06:46
Korózs valóban nem beszámítható. " Embernek is hitvány nem képviselőnek "
lendvaiildiko
2020. április 19. 21:31
Pár évvel ezelőtt emléktáblát avattak a málenykij robotra elhurcolt honfitársaink emlékezetére egy vidéki vasútállomáson. Politikai államtitkári funkciót töltött be, őt mondott beszédet az emléktábla előtt. Vagy rosszul tájékoztatták Korózs elvtársat az emléktábla okáról, vagy csak egyféle beszédet tanult meg, de úgy tűnt, ő a környékről elhurcolt zsidó honfitársainkról emlékezett meg. Mindkét tett aljas tett volt, azt azonban a Családügyi Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium politikai államtitkárától el lehet várni, hogy tudja, miről beszél. Azóta is többször hallgattam Korózs elvtárs nyilatkozatait, megállapítottam, ritka kevés ésszel rendelkezik...
Negue
2020. április 18. 20:00
Kicsit sarkosan fogalmazott, de "kurva erős kép lett"! :))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!