Interneten rendelt drogot, lebukott

2020. április 27. 09:21

Bitcoinért rendelt kábítószert egy 21 éves férfi Kaposváron – közölte a főügyészség.

2020. április 27. 09:21

Vádat emeltek ellene – tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség az MTI-t hétfőn. Azt írták: a vádlott egy kaposvári kollégiumból 2019 áprilisáig öt rendelést adott le darknetes vásárlói oldalon, a Hollandiából érkező csomagok azonban nem jutottak el hozzá, mert azokat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ellenőrizte a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A rendőrök elfogták a büntetlen előéletű férfit, akinél a kábítószergyorsteszt több drogra is pozitív eredményt mutatott. Kaposvári Járási Ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott a bíróságnak vele szemben az ország területére behozatallal elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt.

(MTI)

(kép forrása: Kapospont)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2020. április 27. 10:58
Akkor ő is több hangszeren játszik, mint a kispesti szocialisták. Talán közéjük próbált bejutni, bizonyára ígéretes karrier várt volna rá (is).
még fokozza
2020. április 27. 10:36
Nevetséges amit egy marék fű miatt csinálnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!