Hollik: Soros György egyértelművé tette, hogy újabb támadást indít Magyarország ellen

2020. május 12. 17:29

Hollik szerint Soros olyan kölcsönt akar adni Európának, amelynek kamatait lejárati idő nélkül örökre törleszteni kell.

2020. május 12. 17:29

Soros György hétfőn egyértelművé tette, hogy újabb támadást indít Magyarországgal szemben, aminek oka, hogy a magyar kormány keményen felszólalt a második Soros-terv ellen – erről Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt a nagyobbik kormánypárt közösségi oldalán kedden közzétett videóban.

Hollik István kifejtette: a terv lényege, hogy Soros olyan kölcsönt akar adni Európának, amelynek a tőkerészét ugyan nem kell visszafizetni, de a kamatait lejárati idő nélkül örökre törleszteni kell.

Soros ezzel nem csak Európa jelenlegi lakosságát, hanem a gyermekeinket és unokáinkat is eladósítaná – mutatott rá a kormánypárti képviselő.

A kereszténydemokrata politikus kijelentette: a spekuláns nem fog elállni a tervétől, hiszen a német vezető lapban, a Spiegelben is megerősítette, hogy szerinte ez az egyetlen járható út Európa számára.

Hollik István kiemelte: ők viszont ezt másként gondolják, a válságból nem a hitel, hanem a munka vezet ki. „Nem adjuk sem Magyarország, sem Európa sorsát egy pénzügyi spekuláns kezébe” – fogalmazott a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Silcon
2020. május 12. 22:17
Úgy kell kezelni, mint a magyar "vírustörvényt". Annak se dátumhoz van kötve a lejárati ideje, hanem egy eseményhez. Ha véget ér a járvány hatályát veszti a törvény és ennek analógiájára a fizetési kötelezettség is. Hiszen azt már jól tudjuk, hogy egy iromány, konkrét lejárati dátum nélkül maga a vegytiszta nácizmus.
figyelő4322
2020. május 12. 21:15
A f@szkalap még zombi korában is reszket a lóvéjáért. Talán nem is magának, hanem a buzgó Sanyika fiának. Nem tudom miért, hiszen ez a fiú lánynak képzeli magát. Azt viszont mindenki tudja, hogy a negro férje egy rossz lukba dugdossa, amiből élet nem tud kijönni, akármennyire is éles a töltelék...
mo ching
2020. május 12. 18:36
Hollik Pityunak ez a szerep áll jól, a korábbi sajtós pozíció nem volt neki való. De most jobbnál jobb videókkal jelentkezik. soros tata meg nem adhat mást, csak mit uzsorás bandája tud adni, uzsorakölcsönt. Már azzal kihúzta a gyufát a kormány náluk, hogy felfüggesztette a törlesztéseket a járvány miatt! Már akkor belesápadtak a kilátásokba Zsorzsiék, azóta átkoznak minket minden fórumon. Hát mi lenne, ha mindenki felfüggesztené a nekik járó sarc fizetését?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!