Fiala János élő adásban zsidózta le Bodolai Lászlót

2020. augusztus 01. 15:33

Zamecsnik Péter sztárügyvéd éppen arról beszélt, hogy személyesen ismeri Bodolait, mire Fiala közölte: „nekem is vannak zsidó ismerőseim”.

2020. augusztus 01. 15:33
null

Fiala János az ATV-n élőben sugárzott Civil a pályán című műsorban tett oda nem illő, kontextuson kívüli megjegyzéseket Bodolai Lászlóra, az Index.hu Zrt. elnökére – vette észre a hirado.hu.

Az adás egyik meghívott vendége Zamecsnik Péter sztárügyvéd az Indexben történt tömeges felmondások kapcsán beszélt arról, hogy személyesen is ismeri Bodolai Lászlót mint ügyvédkollégát.

Erre Fiala János azt reagálta: „nekem is vannak zsidó ismerőseim.” Mire Zamecsnik közölte: „De én nem eképpen ismerem, hanem aképpen ismerem, hogy ügyvéd kolléga, és több ügyben dolgoztunk együtt, tehát az embert is ismerem.

Az ATV oldalán elérhető adás második részében, 28:54-nél hallható a párbeszéd.

 

   

Összesen 286 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szodabár
2020. augusztus 04. 18:40
Neki zsidó rokonai is vannak, nem csak ismerősei. De ez most miért lett érdekes? A zsidók csak akkor hivatkoznak a származásukra, ha valamit el akarnak érni
Tamzol
2020. augusztus 03. 09:50
Egyszer egy alvállalkozó, aki éppen egy munkát megbeszélni jött, nagy hirtelen hatalmas zsidózásban kezdett, mikor beszélgettünk az irodámban! Anélkül, hogy tudta volna az én identitásomat! Megbeszéltük a munka árát, majd megkértem, mivel boltja is volt legyen szíves két darab ventilátort nekem hozni az irodába, mert nincs klíma és éppen nyár volt! Természetesen az árát rátettem pluszba az árra! A munkát elvégezték, de a ventilátorokat azóta is hozza! Később kiderült, hogy zsidó származású az illető! Vajon miért szidta olyan hevesen a zsidókat, a mai napig nem értem!
Ternesz Loránd
2020. augusztus 03. 09:41
Nem tudom, hogy Fiala zsidó-e, de akik körbevették, kivétel nélkül zsidók voltak. Ballibsi nem zsidónak és zsidónak szabad a legocsmányabb módon zsidózni azt, aki nem a klub tagja.
masikhozzaszolo
2020. augusztus 03. 09:29
Zsidó Cigány Macskaevő Csigaevő Mohamed Sííta Szunnita ... Mint a fokföldi ibolya, nem szabad ezt öntözni, azt öntözni rajta. Ami ami az az. Mi meg bírjuk ki, hogy heteroszexuális, fehér, keresztény, férfi, nő. Mi lenne, ha erre megsértődnénk? Azt lehet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!