Elmenekült a Hír Tv elől a judapestező Bíró

2020. szeptember 01. 15:12

Nem kívánt válaszolni a kényes, antiszemita botrányával kapcsolatos kérdésekre a jobbikos politikus.

2020. szeptember 01. 15:12
null

Mint ismert, Koncz Ferenc fideszes képviselő halála miatt időközi választást kellett kiírni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6-os számú, Szerencs és Tiszaújváros központú választókerületben. A választás tétje a kormánypárt kétharmados parlamenti többsége, az ellenzék pedig közös jelölttel kívánja felvenni a versenyt a Fidesszel: Koncz Zsófiával szemben a jobbikos Bíró Lászlót indítják, akinek azonban nemrég napvilágot láttak bizonyos kijelentései, amelyekben a fővárost „Judapestnek”, az izraeli turistákat „tetűcsúzdásoknak” nevezte. Megjegyzése a baloldali holdudvarban is nagy botrányt kavart, Tamás Gáspár Miklós filozófus egyenesen arra szólította fel az ellenzéki szavazókat, hogy Bíró indulása esetén maradjanak otthon. 

A botrányról a Hír Tv Informátor című műsora is szerette volna megkérdezni magát az érintettet, de Bíró László elmenekült a kérdések elől. A teljes adás péntek este fél kilenckor lesz látható a csatorna képernyőjén.

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agrippa
2020. szeptember 02. 08:19
RUN!
flesh ripper
2020. szeptember 02. 07:44
Igazán bizalomgerjesztő ártánypofa. Egy jobb hentes, 10 kg. abált pofaszalonnát nyerne ki belőle.
keltafan
2020. szeptember 01. 21:59
2010-ben a Hírtv valódi bűnügyek vádlottjait üldözte naphosszat. (Állítólag azért kellett a kétharmad, hogy legyen elszámoltatás. Nem lett.) 2020-ban egy Gurmai Zitára, meg egy "judapestező" képviselőre futja már csak. Sic transit gloria mundi.
nempolitizálok
2020. szeptember 01. 21:45
Miért köpött bele a cipőkbe? Mert szeretném, ha a DK-sok és a momentumosok is rám szavaznának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!