Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Fekete álarcban akciózott Hidvéghi Balázs az EP-ben (VIDEÓ)

2020. szeptember 16. 18:42

Meglátogatta az európai szocialistákat.

2020. szeptember 16. 18:42
null

„A szocialisták és liberálisok álszentsége és képmutatása nem ismer határokat. Miközben a DK, a Momentum és a szocialisták kígyót-békát kiabálnak a hazájukra, állandóan a jogállamiságról beszélnek, addig a szerencsi időközi választáson egy nyíltan antiszemita jelöltet indítanak. Mi, a Fidesz-KDNP európai képviselői két hete levelet írtunk az Európai Parlament baloldali frakcióvezetőinek. Erre választ azóta sem kaptunk. Most újabb vállalhatatlan Facebook-poszt látott napvilágot a magyar baloldal jelöltjétől. Úgy döntöttem, hogy ezúttal személyesen adom át a levelünket. Kiváncsian várjuk, hogy akik máskor oly’ hangos szószólói a demokráciának, mondanak-e valamit, amikor a jelöltjük Adolf Hitlert dicsőíti!” – írta a facebookon közzétett videójához a Fidesz-KDNP EP-képviselője.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. szeptember 17. 09:14
Szóval a nyíltan antiszemita személyt támogatják az ál-liberálbolsi fasiszták, miközben ezek a -most már bizonyítottan fasiszta ál-liberálbolsik- Orbánt megállás nélkük fasisztázzák, és "autóriterezik"... NA EZÉRT ALJASSÁG AMIT AZ ÁL-LIBERÁLBOLSIK TESZNEK!
jánosbácsi
2020. szeptember 16. 23:11
Veled senkisem áll szóba mert egy senki vagy.
johnny_p
2020. szeptember 16. 22:59
A szocik szobájában még mindig jelen van a személyi kultusz, az a 8 politikus képe erről árulkodik.
Kanóc
2020. szeptember 16. 21:56
Ez már vót? https://www.youtube.com/watch?v=hHjOYmbCpaY
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!