Kálmán Olga: A pártállam meg akarja semmisíteni a Klubrádiót és a szabad sajtó maradékát

2020. szeptember 11. 14:38

A volt műsorvezető szerint a Médiatanács a Klubrádió elnémításával bűntárssá válik a pártállam támogatásában.

2020. szeptember 11. 14:38
null

Kálmán Olga úgy véli, a Médiatanács tagjainak is számot kell majd adniuk a tetteikről, mivel a Klubrádió elnémításával bűntárssá válnak a pártállam támogatásában – írja a média1.hu.

Közleményt juttatott el a Média1 portálnak pártja nevében Kálmán Olga, a DK elnökségi tagja (volt televíziós és rádiós műsorvezető) péntek délután annak apropóján, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a héten úgy határozott, nem hosszabbítja meg a Klubrádió 2021 februárjában lejáró frekvenciajogosultságát.

A DK (illetve Kálmán Olga), a portálhoz eljuttatott közleménye szerint „az Index tönkretétele után most a Klubrádiót nézte ki magának Orbán. A pártállam a szabad sajtó maradékát is meg akarja semmisíteni, a piszkos munkát ezúttal a Fidesz által választott Médiatanács végzi.” A Demokratikus Koalíció közleményében arra figyelmezteti „a Médiatanácsban ülő fideszes pártkatonákat: el a kezekkel a Klubrádiótól!” Szerintük ugyanis a Médiatanács tagjaira is vonatkozik, hogy az Orbán-rendszer bukása után bűntársként, a pártállam aktív működtetőiként kell majd felelniük a most elkövetett törvénytelenségekért.

A közlemény szerint „akik egy függetlennek nevezett állami szerv pártpolitikai megszállását hajtják végre és pártpolitikai érdekeket szolgálnak a függetlenség mögé bújva, azok semmivel sem különbek azoknál, akik parancsba adták a független sajtó elhallgattatását.

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. október 12. 19:18
A szabad sajtó maradékának megsemmisítésébe Kálmán Olga is durván belekeveredett, mert DK-s lett, tehát nem szabad. Persze egy nőnek ennyi logikátlanság megbocsátható :-)
Bukik a Zorbán
2020. szeptember 12. 16:08
Kálmán a televíziózás Désije. Dési pedig a valaha volt legpimaszabb bolsevista rádiósa, szégyentelen, ostoba, cinikus. Pont mint Kálmán a tv-ben. És még van képe szabad sajtóról papolni, mikor állítólagos függetlenobjektív tv-s műsorvezetőként a legaljasabb bolsevista propagandát nyomta. Aztán mindentől függetlenül belelépett az ÁVÓ Pártba... Ennyire volt függetlenobjektív.
konfucius
2020. szeptember 11. 22:30
Megint ostobaságot beszélsz, Olgiccske. A pártállamban még nem létezett a klubrádió!
Mich
2020. szeptember 11. 22:26
Ez az egész nyüszités most azért van, mert meg kell mérkőzzenek másokkal... Ezt nagyon nem szeretik, az egyenlő esélyeket...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!