Kispesti fideszes képviselő: Ideje bocsánatot kérni, majd eltolni a biciklit

2020. szeptember 26. 13:44

Üzent a kispesti baloldalnak Dódity Gabriella, a helyi Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője.

2020. szeptember 26. 13:44
null

„Ideje lenne eltolni a biciklit és távozni. Ám ez előtt bocsánatot kellene kérni a kispestiektől és mindazoktól, akik bíztak bennük” – fogalmazott Dódity Gabriella, a kispesti Fidesz-KDNP képviselője. Dódity ezzel a nemrég a Hír TV Informátor c. műsorában nyilvánosságra hozott felvételekre reagált, melyeken V. Ákos, a helyi szocialistákat korábban sofőrként kiszolgáló férfi hangja hallható. Az egykor sofőrként dolgozó férfi ott volt számos bulin, melyeken a notórius kispesti hangfelvételek készültek. V. Ákos szerint a felvételek nemhogy igaziak, de még az ő hangja is hallható rajtuk.

V. Ákos megerősítette, hogy vállalkozókon keresztül folynak vissza pénzek a helyi baloldali politikusokhoz, illetve hogy a kokain mellett más kábítószert, egy bizonyos „bogyót" is előszeretettel fogyasztok a kispesti szocialisták. A sofőr beszámolt arról is, hogy Lackner Csaba Gajda Péter polgármesterrel együtt előszeretettel látogatott kuplerájokba. Az információt Lackner is megerősítette.

Dódity Gabriella a lelkiismeret fontosságára hívta fel a figyelmet a felvételekkel kapcsolatban: „A lelkiismeret, az elengedhetetlen alázat helyét pedig valami egészen elképesztő arrogancia és nagyképűség foglalta el” – fogalmazott. Dódity egyetértett azzal, hogy a képviselői munka nem azt jelenti, hogy az ember nem hibázik, de azt sem, ami kiderült V. Ákos vallomásából. Dódity emlékeztette a kispesti szocialistákat, hogy nem azért kapták a mandátumukat, hogy saját önös érdekeik mentén szórakozhassanak. „Kispest nem húsos fazék, amit azért toltak eléjük, hogy kivegyék belőle mindazt, ami nekik jó, a mócsingokat pedig pofátlanul az edény alján hagyják” – jelentette ki a képviselő. „Kispest nem bulihely, nem a fehér porok és csíkok hazája, a szavazóktól kapott bizalom pedig nem cirkuszi porondot, hanem felelősségteljes munkahelyet rajzol körbe. Vége a félrebeszélésnek, vége a magyarázkodásnak, mások gyanúsítgatásának. Eljött a tisztázás ideje” – tette hozzá.

Fotó: Facebook

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2020. szeptember 27. 22:06
Nem kérnek bocsánatot, ehelyett Lackner Csaba feljelentette Dódity Gabriellát, mert drogosnak nevezte. Na ki fogja védeni Lacknert? Melyik ügyvéd? Csak nem az az ügyvédnő, akiről azt sorolták a fiúk, hogy ki mindenki "kúrta" már Hunvaldtól kezdve? Lackner azt mondta, hogy ő is. B.... Éva nevezetű, merthogy ő Lackner ügyvédje.
nyugalom
2020. szeptember 26. 16:36
a fizetett komcsik, libsik idejöttek ezeket a gazembereket vedeni?
nyugalom
2020. szeptember 26. 16:33
az mszp, dk es a tobbi? Elallt a szavuk? Agi, berci? Nema csaend es hullaszag? A tisztesseg, becsulet, szakertelem komcsi modra!
szürkeSzarvas
2020. szeptember 26. 15:24
Hunwald sofőrje is mindent elmondott-aztán csak baja lett belőle. A "zsidó biroi vonal", lenyomta,mint a nemragadó(!) Lenin bélyeget. (Miert nem ragadt a Lenin bélyeg? Mert a képes felét köpték!) :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!